DJ Contest Oranjekade Festival 2020: Wie wint een back-to-back met Dimitri?

In aanloop naar Koningsdag 2020 hielden This Is Our House en Oranjekade Festival een dj-contest in samenwerking met dj Dimitri. De hoofdprijs: een plekje in de booth naast deze legende, om prime time met hem back to back te draaien op de mainstage! De winnaar werd op 18 januari bekendgemaakt: Miguel Cabral!

 

>> CHECK HIER ALLE INZENDINGEN!

 

DJ-contest Oranjekade Festival: wie draait b2b met Dimitri?

⚠️WIN EEN B2B MET DJ DIMITRI⚠️In aanloop naar Koningsdag houden TIOH en Oranjekade Festival in Den Bosch een dj-contest i.s.m. Dimitri. De hoofdprijs: een back-to-back met deze legende op hun mainstage! Wie móet hier aan meedoen?ALLE INFO: www.thisisourhouse.nl/oranjekade2020

Slået op af This Is Our House i Torsdag den 5. december 2019

 

Dj Dimitri is inmiddels een vast gezicht op Oranjekade Festival in Den Bosch. Met Koningsdag 2020 (op 27 april) is hij voor het 4jaar op rij een van de headliners. Check hier de eventpage en de website.

 

Als een van de grondleggers van de house in Nederland mag Dimitri dan al ruim 30 jaar meedraaien, hij is nog altijd hongerig naar inspiratie en verjonging. Vorig jaar legde Dimitri dit nog uit in een interview met TIOH, in aanloop naar Oranjekade Festival 2019.

 

Dj-talent krijgt nu de kans om vlieguren te maken aan de zijde van deze meester. Organisator Ivo Dierx van Oranjekade Festival: “Talent een kans geven zit in ons DNA. Wij geloven er heilig in dat hierdoor verrassende momenten ontstaan. Wij zijn nieuwsgierig naar alle inzendingen!”

Dimitri op Oranjekade 2019

Criteria en beoordeling

Deelnemers werd gevraagd uiterlijk 6 januari een mix van maximaal 20-25 minuten in te sturen. De jury bestaat uit Ivo Dierx (mede-organisator Oranjekade Festival), Mark van Bergen (This Is Our House) en uiteraard dj Dimitri. Als publiek/fan krijg je ook de kans je mening/favoriet te delen, hetgeen de jury mee kan nemen in zijn overwegingen. Waar letten ze vooral op?

– Mixing skills

– Muzikale keuze (het gaat om een plek op de house-/technostage)

– Afkomst van de inzender (Brabantse deelnemers hebben een streepje voor)