Support This Is Our Househttps://www.thisisourhouse.nl/wp-content/uploads/2020/05/Support-This-Is-Our-House.png / 1100 / 150 /

Het zonnetje heeft plaatsgemaakt voor de eerste regendruppels, de winterjassen worden weer aangetrokken. Stiekem wordt het eerste knalvuurwerk bij onze oosterburen ingeslagen. Je kan de oliebollen zelfs al bijna ruiken. Het duurt nog eventjes, maar voor je het weet sta je de laatste secondes van 2019 weg te tellen onder het genot van een glaasje champagne. Natuurlijk wil je dat jouw 2020 knallend van start gaat, en daar weet This Is Our House wel raad mee. Daarom zetten wij voor jou dé vetste feesten op een rijtje zodat je het nieuwe jaar op je allerbest kan beginnen. Deze keer: de hardere stijlen.

 

EPIQ New Year’s Eve 2019 (Event)

Hardstyle-, rawstyle- en frenchcore-fanaten opgelet! Op oudejaarsavond zal de Ziggodome omgetoverd worden tot een waar hardere stijlen-walhalla voor de allereerste editie van EPIQ. Het eerste deel van de line-up is al bekend gemaakt. Grootheden als Rebelion, Act of Rage en Psyko Punkz zullen er persoonlijk voor zorgen dat jouw oudejaarsavond onvergetelijk wordt.

 


 

Brutality NYE 2019 (Event)

Als je zin hebt om nét een tandje harder te gaan, dan is Brutality echt een event voor jou. Hier kan je namelijk de hele avond keihard rammen op sets van onder andere Partyraiser, Deadly Guns, GPF en Destructive Tendencies. Voor de jongere feestgangers onder ons is dit een fijn event, want je hoeft maar 16 jaar of ouder zijn om binnen te komen.

 


 

NYE – PKHS HARD (Event)

Een event om knallend het nieuwe jaar mee in te gaan, met maar liefst twee stages. En dat in ons oude vertrouwde Tilburg, hoe mooi is dat? Van de lekkerste raw hardstyle-kicks van Malice tot Riot Shift, tot snoeihard stampen op de hardcore van Dissoactive en Major Conspiracy. Je kan jouw 2020 niet beter beginnen.

 

Later deze week komt This Is Our House met een overzicht met de lekkerste techno- en urban-feesten om jouw nieuwe jaar heerlijk mee van start te gaan!

 

20192020BrutalityEPIQOudjaar
Sam van Ierssel

Raw Hardstyle-liefhebber, die haar levensmotto 'niet genoten is altijd mis' wel heel serieus neemt. Niet weg te slaan bij een stampfeestje, en al helemaal niet als er Warface wordt gedraaid. Gezelligheid staat bij haar hoog in het vaandel. Studeert tussen al het feesten door aan de Fontys Hogeschool voor Journalistiek.

MELD JE AAN VOOR DE NIEUWSBRIEF.
ALS EERSTE OP DE HOOGTE. THE PARTY IS HERE!

* Verplicht veld