We Are Electrichttps://www.thisisourhouse.nl/wp-content/uploads/2019/05/Banner-TIOH.png / 1100 / 150 /

Na bijna vier jaar ga ik dit mooie huis verlaten. Dat voelt best raar om zo op te schrijven. Maar het is een goede, weloverwogen beslissing om dit hoofdstuk te sluiten. 

 

Ik stop niet met mijn werk voor This Is Our House omdat de liefde voor de muziek, hardstyle in het bijzonder, is bekoeld. Dat zal namelijk nooit gebeuren. De muziek is een onderdeel van mijn leven en zal dat ook blijven.

Die passie was ook een van de redenen om in februari 2015 samen met Mark het avontuur aan te gaan en deze mooie website te starten. Er gebeurde – en gebeurt nog steeds – zoveel moois op het gebied van dance in het zuiden des lands, dat de aandacht daar eens goed op gevestigd moest worden.

Het was altijd mijn doel om artiesten een beetje uit de tent te lokken

Bart Elzendoorn

Trots

En dat is gelukt! Ons platform groeide, de websitebezoekers stegen, de verhalen kregen een steeds groter bereik. Ik ben trots dat ik die mooie ontwikkeling van zeer dichtbij heb meegemaakt.

Met goed gevoel kijk ik terug op mooie interviews met dj’s. Het was altijd mijn doel om artiesten een beetje uit de tent te lokken. Om zo een verhaal te kunnen schrijven dat nog niet geschreven was. Ik herinner me gesprekken met B-Front, Frequencerz, Phuture Noize bijvoorbeeld. Heel open, met diepgang.


Volg TIOH op Facebook:


Zelf vond ik het ook heerlijk om verhalen te maken die relevant zijn. Een trend signaleren, daar vervolgens induiken en verwerken tot een artikel. Zo ontstond bijvoorbeeld het verhaal waarom steeds meer indoorfeesten overdag worden gegeven.

Ik stop omdat al deze werkzaamheden niet meer goed te combineren zijn met mijn werk- en privésituatie. Al mijn werk voor This Is Our House vraagt nu eenmaal behoorlijk wat tijd en die tijd is er vaak niet. Daarom is het tijd om de deur van dit huis achter me dicht te doen.

Het was me een waar genoegen, en tot op de dansvloer!

columnHard met BartThis Is Our House
Bart Elzendoorn | @BartElzendoorn

Professioneel stuiterbal en huisspecialist der harde stijlen. Mijn motor draait op minimaal 150 beats per minuut. Schrijft sinds 2011 actief over zijn grootste passie, de hardere dancestijlen. Was nauw betrokken bij het schrijven over de hardere stijlen in het boek 'Dutch Dance' (2013). Struint van festival naar festival en van feest naar feest.

MELD JE AAN VOOR DE NIEUWSBRIEF.
ALS EERSTE OP DE HOOGTE. THE PARTY IS HERE!

* Verplicht veld