Support This Is Our Househttps://www.thisisourhouse.nl/wp-content/uploads/2020/05/Support-This-Is-Our-House.png / 1100 / 150 /

De beste collectieven, goed lenteweer, veel feest en natuurlijk alles met een zwoele zachte g. Collectieven Herrie Met Gerrie, Rewind, Verknipt, Smèrrig, Biki90 en Café De Puinhoop vierden in het afgelopen weekend samen Brabants Verbond aan de IJzeren Man in Eindhoven.

Op een van de eerste buitenfeestjes van het seizoen is het dan ook meteen goed toeven. Niet op z’n minst omdat de zon zich goed laat zien. En omdat geen van de collectieven voor het festival de line-up heeft gedeeld met het publiek, wordt pas ter plaatse duidelijk dat Brabants Verbond trakteert op sets van bijvoorbeeld Le Cher, Smèrrig Diskjochies, Puinhoop Kollektiv en Fiësto. Wat betreft aankleding, muziek en vermaak – kamelenrace en hot tubs meegerekend – zet Brabants Verbond de toon voor het hele festivalseizoen. Gelukkig hebben we de foto’s nog, dankzij Joeri Greve.

Brabants Verbond

Brabants Verbond

Brabants Verbond

Brabants Verbond

Brabants Verbond

Brabants Verbond

Brabants Verbond

Brabants Verbond

Brabants Verbond

Brabants Verbond

Brabants Verbond

Lees ook: Brabants Verbond trapt af in Eindhoven

Biki90Brabants VerbondCafé De PuinhoopEindhovenHERRIE MET GERRIEijzeren manRewindSmerrigVerknipt
Pieter Leijten

Filmt, monteert en schrijft als journalistieke freelancer. Begon in 2010 met Jackplug Blog en schreef voor Upside Sounds en DJ Mag Nederland over dancemuziek. Vertelt het liefst verhalen door middel van video. Altijd op zoek naar nieuwe muziek: liefst house, dancehall of disco.

MELD JE AAN VOOR DE NIEUWSBRIEF.
ALS EERSTE OP DE HOOGTE. THE PARTY IS HERE!

* Verplicht veld