Nieuwsbrief This is Our Househttps://www.thisisourhouse.nl/wp-content/uploads/2016/07/Banner-nieuwsbrief-TIOH.png / 1100 / 150 /

De meest kleurrijke en knotsgekke periode van het jaar staat weer voor de deur: carnaval! Maar anno 2019 zijn de elektronische beats nooit ver weg. Waar kun je dit jaar naast dweilen ook flink raven? This Is Our House geeft je een overzicht van feesten waar het dak er af gaat met onder meer house, techno en hardstyle. 

Tilburg

Daisy Carnaval Festival (2 maart – Koepelhal)

Een carnaval zonder Daisy is geen carnaval. Ongegeneerd de twerkonaise lopen, zuipen en confetti happen zorgt gegarandeerd voor een knalfuif. In de Koepelhal zal het bier rijkelijk stromen met louter guilty pleasures, klassiekertjes en uit-volle-borst-meezingers.

> > Event

Vunzige Deuntjes XXL (1 maart – Poppodium 013)

Hitmachine Bizzey maakt zijn opwachting tijdens Vunzige Deuntjes XXL in Kruikenstad. Een gezonde dosis vunzigheid maakt dit evenement bij voorbaat geëscaleerd onder het motto: ‘het kan niet gek genoeg’.

> > Event

 

Carnavalsrave (2 maart – Club Smederij)

De plek waar je tijdens carnaval op techno de polonaise kan lopen Carnavalsrave 2019. Het belooft een waar ravefestijn te worden. Headliner is de van oorspong Boxtelse Steffi, tegenwoordig een leading lady in technoscene van Berlijn. Club Smederij maakt zich op voor het 5-jarig jubileum van de carnavalseditie van organisator Suburban Disco.

> > Event


Eindhoven

Bontgenoten (1 maart – De Oude Rechtbank)

Bij carnaval hoort een bonte boel, dus de Bonte Carnaval is een feit! Zeker als je de organisatie luistert naar de naam Bontgenoten. Bier, wijn en confetti vliegt door de lucht op vrijdag 1 maart bij De Oude Rechtbank. In drie zalen hoor je R&B, tech house, disco en classics: er is dus variatie genoeg tijdens dit fleurige event.

> > Event

 

Thunderdommel (1 maart – Bold45)

De carnavaleske knipoog aan het legendarische hardcore-evenement krijgt een even zo goed gevolg: de 9e editie van Thunderdommel, dit jaar  een ode aan het broodje Kebab! Gas terug is geen optie in Bold45, dat pas kort geleden de deuren heeft geopend. Stratumseind krijgt te maken met een feestgehalte tot de 11e macht, je staat geen moment stil tijdens Thunderdommel.

> > Event


Breda

Knaltival 2019 (2 maart – STRND)

Na twee stijl uitverkochte edities van Knaltival kan een derde niet uitblijven. De STRND (Strand Binnen) in ’t Kielegat is de perfecte plek om je grenzen naar de prullenbak te verwijzen en compleet uit je plaat te gaan.

> > Event

Bizzey presents Doe je dansie (1 maart – STRND)

Bizzey geeft op deze vrijdag zijn eigen feest. Naast de populaire dj/hiphopartiest kom je bij dit feestje ook nog eens Willie Wartaal, Sjaak, K-Liber en nog meer nemen tegen. Op dit moment is er verder nog weinig informatie bekend, houd dus de eventpagina in de gaten.

> > Event


Volg TIOH op Facebook:


Oisterwijk

Karnaval Festival (2-3 maart – Evenemententerrein Oirschotseweg)

Fijngedrukt worden in een zwetende kroeg niets voor jou? Geen Duitse schlagers, maar de bass vol open en gas d’r op met de beste hardstyle? Karnaval Festival, uit de koker van Intents, is 2 dagen feest vol Brabantse gezelligheid, vrolijkheid en gekkigheid. Het feest is reeds uitverkocht.

> > Event

Karnaval Festival

Te tete Te tete Tetete (1 maart – The Inside)

Tijdens carnaval gelden geen grenzen, zo ook in de programmering. Kairos Events schrijft een wedstrijd uit voor bezoekers zonder dj-ervaring om te komen draaien. Niet alleen als openingsact, maar ook prime time en als afsluiting. Samen met de meest gestoorde artiesten van Nederland zit de avond vol met debutanten.

> > Event


Venray

XXlerator (2 maart – Evenementenhal)

Als je ruig wilt, kan je ruig krijgen. Voor de hardste polonaise van de Lage Landen ga je naar Venray voor XXlerator. Onder anderen Paul Elstak, Mark With A K en Sub Zero Project laten geen spaan heel van de Evenementenhal.

> > Event


Haghorst

Het Stuiterbal (4 maart – Sint Josephstraat)

Het wordt dit jaar pompen of verzuipen in Haghorst dankzij Het Stuiterbal, dat dit jaar grote namen zoals Adaro, Frequencerz, Luna, Phuture Noize, Puinhoop Kollektiv en Sjannies strikt voor hun feestje in de zelfgemaakte Brewery Of Lunacy. Het festival is prima bereikbaar met de auto natuurlijk, maar voor dit feestje kun je het nog beter aanpakken: pak lekker de bus.

> > Event


Eersel

Paperclip D’n Ûrste (1 maart – Theater De Muizenval)

Uit je pan in Eersel! Paperclip viert dit jaar voor de derde keer carnaval in eigen standplaats. Met artiesten zoals o.a. Puinhoop Kollektiv en DJ DAANI op het feestpodium en Keezus Christus en De Manager op een discopodium. You never wok alone!

> > Event


Meer events?

Check onze agendasectie. Mis je een carnavalsparty? Stuur ons een bericht via Facebook.

BredaCarnaval 2019EindhovenKielegatKruikenstadLampegatTilburg

MELD JE AAN VOOR DE NIEUWSBRIEF.
ALS EERSTE OP DE HOOGTE. THE PARTY IS HERE!

* Verplicht veld