Nieuwsbrief This is Our Househttps://www.thisisourhouse.nl/wp-content/uploads/2016/07/Banner-nieuwsbrief-TIOH.png / 1100 / 150 /

In een tijd waarin we steeds meer cashless betalen, kunnen eventorganisatoren niet achterblijven. Maar de praktijk leert dat zonder contant of munten betalen op festivals in Nederland nog nauwelijks voorkomt. Waarom is dat zo? En wat zijn eigenlijk de voor- en nadelen van cashless betaalsystemen op evenementen?

 

In opdracht van de zuidelijke dance-alliantie Front of House maakt This Is Our House een serie artikelen over actuele ontwikkelingen in de branche. De aftrap wordt gedaan met een item over cashless betalen. Doorgaans gaat dat via polsbandjes.

Aanbieders van dergelijke betalingssystemen en uiteraard de bezoekers komen in het artikel aan het woord.

>> Lees hier het complete artikel op de website van Front Of House

Front of House


This Is Our House Communications

Ook interesse in kwalitatieve content voor jouw bedrijf of initiatief? Onder de noemer This Is Our House Communications maakt ons team ook mediaproducties voor andere kanalen dan onze eigen. Denk aan video’s, persberichten, bio’s of interviews. Neem contact met ons op voor de mogelijkheden via: sales [at] thisisourhouse.nl.

CashlessCashless betalenFestivalsFestivalseizoen
Bart Elzendoorn | @BartElzendoorn

Professioneel stuiterbal en huisspecialist der harde stijlen. Mijn motor draait op minimaal 150 beats per minuut. Schrijft sinds 2011 actief over zijn grootste passie, de hardere dancestijlen. Was nauw betrokken bij het schrijven over de hardere stijlen in het boek 'Dutch Dance' (2013). Struint van festival naar festival en van feest naar feest.

MELD JE AAN VOOR DE NIEUWSBRIEF.
ALS EERSTE OP DE HOOGTE. THE PARTY IS HERE!

* Verplicht veld