Nieuwsbrief This is Our Househttps://www.thisisourhouse.nl/wp-content/uploads/2016/07/Banner-nieuwsbrief-TIOH.png / 1100 / 150 /
Het festivalseizoen 2018 is aan! Als voorgerechtje voor een lang lente- en zomermenu vol evenementen in de openlucht geven we je een kijkje in onze eigen favorieten. Waar gaat (of wil) team-This Is Our House heen, dit festivalseizoen? Vandaag: de favorieten van Danouschka de Haas.

The Flying Dutch

2 juni, Eindhoven

Elk jaar bezoek ik traditiegetrouw The Flying Dutch. Zo ook dit jaar weer. De top van de Nederlandse dancescene vliegt op zaterdag 2 juni weer over het land om voor het thuisfront te draaien. Het festival krijgt sinds dit jaar een andere twist, omdat de eerste zaterdag van juni is omgedoopt tot een officiële feestdag. Tijdens de Flying Dutch wordt de dag van de Nederlandse dance gevierd, waarbij elke stijl binnen de dancescene aan bod komt op het festival. Zo is bijvoorbeeld Brennan Heart van de partij om de scene van de hardere stijlen te eren. Verder zijn o.a. Armin van Buuren en Sunnery James & Ryan Marciano aanwezig.

Intents Festival

1-3 juni, Oisterwijk

Intents Festival 2017
Het grootste hardstylefestijn van Brabant staat al een flink aantal jaar op mijn bucketlist. Dit jaar gaat mijn ‘droom’ eindelijk werkelijkheid worden en reis ik voor één dag (na The Flying Dutch) af naar Oisterwijk voor een goed feestje. Voor de verjaardag van Intents is groots uitgepakt met de line-up. Vanuit alle uithoeken van de hardere stijlen is een scala aan acts verzameld die samen met de bezoekers de vijftiende verjaardag van Intents onvergetelijk gaan maken. Iets wat je als liefhebber van de hardere stijlen dus écht niet kunt missen.

The Qontinent 

10-12 augustus, Puyenbroeck (BE)

Sinds ik wat meer thuis ben in de wereld van de hardere stijlen bezoek ik naast indoorevenementen ook steeds meer outdoorevenementen. In België timmert Bass Events al jaren aan de weg om de vetste hardstyle-evenementen te organiseren, waaronder the Qontinent. Ik bezocht dit festival voor het eerst in 2016 en was direct verkocht. De line-up is inmiddels bekend en die stelt opnieuw niet teleur. Ik kijk daarom ook erg uit om dit festival weer te bezoeken.
DancefestivalsFestivalseizoenIntents FestivalThe Flying DutchThe Qontinent
Danouschka de Haas

Is op haar best tijdens festivals en feestjes en schrijft daar ook graag over. Geboren in een klein dorpje, maar woont nu in Tilburg waar ze International Event, Music and Entertainment Studies volgt op Fontys ACI. Liefhebber van alle soorten stijlen, maar leeft het liefst in A State of Trance. Doet haar best om dromen waar te maken en fulltime een blij haasje te zijn.

MELD JE AAN VOOR DE NIEUWSBRIEF.
ALS EERSTE OP DE HOOGTE. THE PARTY IS HERE!

* Verplicht veld