Nieuwsbrief This is Our Househttps://www.thisisourhouse.nl/wp-content/uploads/2016/07/Banner-nieuwsbrief-TIOH.png / 1100 / 150 /
Het festivalseizoen 2018 is aan! Als voorgerechtje voor een lang lente- en zomermenu vol evenementen in de openlucht geven we je een kijkje in onze eigen favorieten. Waar gaat (of wil) team-This Is Our House heen, dit festivalseizoen? Vandaag: de favorieten van Tjeerd Leendertse.

Draaimolen Festival

15 september, Tilburg

Draaimolen Festival 2017
Vorig jaar al ‘Dekmantel van het Zuiden’, maar dit festivalseizoen heeft de brigade van Draaimolen zichzelf overtroffen en is Draaimolen gewoon Draaimolen! Bij het majestueuze Charlotte Oord wordt een formatie grootheden bijeen geroepen om deze import-Tilburger de dag van zijn leven te bezorgen.
Motor City Drum Ensemble is er. The Black Madonna mag haar draaiuren volmaken. En als klap op de vuurpijl komt Larry Heard vanuit Amerika om de trommelvliezen te strelen. Deze drie namen zijn slechts de kers op de taart van Schrobbelèr en worstenbroodjes. Het is een gouden formule die al vijf zomers werkt voor de liefdevolle carrousel.

We Are Electric Weekender

6-8 juli, Velder Woods Boxtel


We blijven in Brabant, want We Are Electric is een terechte nummer 2. Jaar in, jaar uit bewijst het Brabantse collectief dat ze een line-up van formaat neer kunnen zetten. Dit jaar prijken onder anderen Hollandse bassglorie Noisia, The Prodigy en Franse electrogrondleggers Justice op het affiche. Ondanks het feit dat We Are Electric van Eersel naar Boxtel verhuist kan het niet anders dan dat ik een weekend ga genieten.


Soenda

19 mei, Utrecht


Soenda is een synoniem voor een kneiterdikke line-up. Dit festivalseizoen vieren ze dat in Utrecht met een decenniumfeestje. Fjaak komt met ruimteschepen. Henrik Schwarz – de muzikale duizendpoot – neemt een liveset in zijn kielzog mee. En je kunt je knieschijven door de tent gooien bij technoveteraan Len Faki. Het kan niet anders dan dat dit tienjarig jubileum tot de betere en misschien wel de beste editie verkozen gaat worden.


Festivalseizoen 2018

Andere persoonlijke favorieten en meer over het festivalseizoen 2018 lezen? Check hier.

Festivalseizoen
Tjeerd Leendertse

Verhaaltjesverteller, verliefd op mooie geluiden. Was zelf, als telg uit een muzikaal gezin, jarenlang percussionist. Schreef ooit een boekje over zijn avonturen op de middelbare school. Nu student Digital Business Concepts, schrijver en ‘huisfeestplaatjesdraaier’

MELD JE AAN VOOR DE NIEUWSBRIEF.
ALS EERSTE OP DE HOOGTE. THE PARTY IS HERE!

* Verplicht veld