Support This Is Our Househttps://www.thisisourhouse.nl/wp-content/uploads/2020/05/Support-This-Is-Our-House.png / 1100 / 150 /

Where’s the party?! In aanloop naar de nieuwe maand geven twee van onze vaste gidsen je koers richting het betere feestgedruis in het zuiden. Waar hoofdredacteur Mark van Bergen tips op het gebied van house en techno geeft, is Jasmijn van Broekhoven tegenwoordig onze huisspecialist der hardere stijlen. Hieronder haar persoonlijke partytips voor maart 2019.

 

Karnaval Festival

2 en 3 maart, Moergestel

Karnaval Festival

Ik biecht het meteen op: dit wordt mijn allereerste hardstyle-feestje tijdens carnaval. Ik had mezelf voorgenomen om het feest der zotten dit jaar niet te vieren. Tot ik carnavalsmuziek hoorde en het promofilmpje van Karnaval Festival zag. Toen was ik direct om.

Ik ben een echte Brabander en carnaval zit in mijn bloed. Daarnaast is Nederlandstalige- en carnavalsmuziek voor mij een echte guilty pleasure. Daarom ben ik ontzettend blij met carnastyle, zoals deze genremix ook wel genoemd wordt. Best of both worlds.

Ik verheug me eigenlijk op de hele line-up, want het is carnaval en hardstyle. Mij kan je echt niet blijer maken. Een van die artiesten waar ik me het meest op verheug is Primeshock. Tijdens x-Qlusive Holland heb ik deze jongens voor het eerst Nederlandstalige remixen horen draaien en dit was echt geweldig.

>> Event


Het Stuiterbal

4 maart, Haghorst

Wil je tijdens carnaval kennismaken met hardstyle? Dan is dit feest ook zeker een goede keuze. Naast de mainstage met hardstyle kan je nog leuke uitstapjes naar 2 andere stages maken. Op deze stages zijn artiesten zoals Rave van Fortuin, Lanterfantje en Puinhoop Kollektiv te vinden.

Een van de artiesten waar ik naar uitkijk is Sefa. Garant voor keiharde frenchcore. Normaal niet mijn smaak, maar van Sefa ben ik fan. Wat hij in elkaar tovert met zo’n hoog aantal beats per minute, dat lijkt soms echt magie.

Op dit feest zal ik ook vreemdgaan met een andere stijl muziek. In het Proeflokaal komt Zanger Kafke zingen en daar verheug ik me misschien wel het meeste op. Deze zanger is als een grap begonnen en hij komt er eerlijk voor uit dat hij niet kan zingen. Zijn nummers blijven in mijn hoofd hangen en kan ik luidkeels meezingen. Op een of andere manier ga ik hier heel erg lekker op.

>> Event


Q-dance Presents: Sub Zero Project – Contagion | Album Reveal

29 maart, Amsterdam

Er komen steeds meer artiesten met een eigen album, onder wie Sub Zero Project. Voor lange tijd wist ik nooit zo goed wat ik nou van hun muziek vond. Tijdens Qlimax 2018 hebben ze mij echter gigantisch verrast. Ik ben sindsdien echt fan van hun muziek. Er is een goede balans tussen melodie en flink beuken. Daar kan ik echt van genieten.

Sub Zero Project zijn niet de enige dj’s die op dit feestje zullen draaien. Onder andere Devin Wild, Sub Sonik, JNXD en Atmozfears zullen hier te vinden zijn. Van die laatste naam word ik al helemaal enthousiast. Sinds Defqon.1 2018 heeft hij zijn sets anders ingedeeld. Voor veel mensen was en is dit misschien nog wennen. Ik ben sinds die set ontzettend enthousiast. Ik vind de balans tussen een fijne melodie en lekker beuken precies goed. Ook zijn de sets van Atmozfears onvoorspelbaar en lekker buiten de lijntjes, zover die er zijn. Precies mijn straatje.

>> Event


Meer events?

Check onze agendasectie.

Jasmijn van Broekhovenpartytips
Jasmijn van Broekhoven

Wandelende hardstyle-encyclopedie, gefascineerd door en gepassioneerd voor de hardere dancestijlen. Kreeg hardstyle op Radio 1 en runt sinds 2018 haar podcastserie The Sitdown. Studeert ondertussen doordeweeks op Fontys ACI en is in de weekenden niet vies van een feestje.

MELD JE AAN VOOR DE NIEUWSBRIEF.
ALS EERSTE OP DE HOOGTE. THE PARTY IS HERE!

* Verplicht veld