Nieuwsbrief This is Our Househttps://www.thisisourhouse.nl/wp-content/uploads/2016/07/Banner-nieuwsbrief-TIOH.png / 1100 / 150 /

In aanloop naar de nieuwe maand geven drie van onze vaste gidsen je koers richting het betere feestgedruis, bijzondere releases en andere highlights. Mark van Bergen en Wessel Hop zijn respectievelijk huisspecialist binnen de house/techno en de bass-muziek. Jasmijn van Broekhoven geeft je tips op het gebied van de hardstyle en hardcore. Hieronder haar persoonlijke tips voor augustus 2019.

Decibel Outdoor

16 t/m 18 augustus, Beekse Bergen

Decibel outdoor festival

Dit festival is uniek in zijn soort. Het is een van de grootste hardstyle festivals die Nederland kent. En misschien wel het mooiste: Decibel Outdoor heeft bos én strand, waar je op de zaterdag bij 13 verschillende stages los kan gaan. Ook is voor het eerst op zondag het terrein open. Tijdens deze extra dag kan je van 7 stages genieten.

Wat mag je nou echt niet missen tijdens dit weekend? Ik zou zeker op de zaterdag The Pitcher checken op de hardstyle classic stage. Tijdens Intents Festival heb ik voor het eerst een classic set bijgewoond. Wat kan die man draaien! Ook zou ik op deze dag bij de Euphoric Hardstyle stage kijken als Toneshifterz draait.

Als je een tandje harder wilt, zou ik naar Rooler gaan. Hij staat zaterdag op de raw hardstyle outdoor. Die man is fan-tas-tisch. Ook N-Vitral op de zondag. Hij draait op de hardcore stage een speciale bombsquad set.

>> Event


Mysteryland

23 t/m 25 augustus, Haarlemmermeer

Mysteryland 2019

Mysteryland is over algemeen wel een aanrader om heen te gaan. Maar ik zou daar alleen al heen gaan voor de Q-dance stage. Ieder jaar wint deze stage het toch wel weer van de mainstage. De Q-dance stage heeft zelfs een eigen eindshow. Ook is de line-up ieder jaar weer ontzettend fijn. Zo kan je op zaterdag onder andere genieten van Atmozfears, Da Tweekaz en Phuture Noize. Tijdens de zondag kan je los met onder andere Brennan Heart, Ran-D en Warface.

Als de Q-dance stage nou te zacht voor je is, dan kan je je hart beide dagen ophalen bij Thunderdome. Hier draaien op de zaterdag en zondag onder andere N-Vitral, Evil Activities en Sefa.

Ga je een heel weekend? Dan kan je op de camping ook verschillende artiesten vinden. Op de zaterdag zullen B-Front en Sub Zero Project een setje neerzetten bij The Zoo. Bass Modulators zal tijdens de zondag op dezelfde stage draaien.

>> Event


Ground Zero

31 augustus, recreatiegebied Bussloo

Ground Zero 2019

Recreatiepark Bussloo wordt 31 augustus omgetoverd tot Ground Zero. Van 22.00 tot 7.00 kan je hier van de beste hardcore, uptempo, frenchcore, terror, industrial en early setjes genieten.  Je kan hier onder andere Angernoizer, Billx, Cryogenix, F.noize en Greazy Puzzy Fuckerz achter de draaitafels vinden.

Ik vind persoonlijk niks magischer om in de buitenlucht naar een nachtfestival te gaan. Letterlijk dansen tot de zon opkomt. Van mij mag dat vaker.

>> Event


Meer events?

Check onze agenda voor meer events en partytips.

Decibel OutdoorGround ZeroMysteryland
Jasmijn van Broekhoven

Wandelende hardstyle-encyclopedie, gefascineerd door en gepassioneerd voor de hardere dancestijlen. Kreeg hardstyle op Radio 1 en runt sinds 2018 haar podcastserie The Sitdown. Studeert ondertussen doordeweeks op Fontys ACI en is in de weekenden niet vies van een feestje.

MELD JE AAN VOOR DE NIEUWSBRIEF.
ALS EERSTE OP DE HOOGTE. THE PARTY IS HERE!

* Verplicht veld