Support This Is Our Househttps://www.thisisourhouse.nl/wp-content/uploads/2020/05/Support-This-Is-Our-House.png / 1100 / 150 /

In aanloop naar de nieuwe maand geven drie van onze vaste gidsen je koers richting het betere feestgedruis, bijzondere releases en andere highlights. Mark van Bergen en Wessel Hop zijn respectievelijk huisspecialist binnen de house/techno en de bass-muziek. Jasmijn van Broekhoven geeft je tips op het gebied van de hardstyle en hardcore. Hieronder haar persoonlijke tips voor juli 2019.

 

WiSH Outdoor

5 juli t/m 7 juli, Beek en Donk

WiSH Outdoor

Een weekend vol Brabantse gezelligheid. Dit is misschien wel hét trademark van WiSH Outdoor. Er is voor ieder wat wils.

De hardstyle line-up is ook weer uitmuntend, met namen als Brennan Heart, Da Tweekaz, Phuture Noize en Warface. Maar ik ben, naast alle vette hardstylenamen, het meest gehyped over FeestdjRuud (interview!). Dit is voor mij een levende legende. In 2016 heeft hij zijn laatste shows gehad. Deze zomer draait hij exclusief op 2 verschillende festivals en heeft ie zijn eigen show in Paradiso.

Tijdens WiSH heeft FeestdjRuud zijn eerste exclusieve show. Mij kan je niet gelukkiger maken dan met deze ‘lekker-lomp-losgaan’-muziek. Hij is mijn alltime legend.

>> Event


Free Festival

6 juli, Almere Strand

Free Festival

Als je voor een tandje harder wil gaan, dan zou ik naar Free Festival gaan. Dit event heeft een hardcore-, freestyle-, hardstyle- en uptempo-area. Je zal hier dus niks tekort komen.

Artiesten als Angerfist, Sefa, Act of Rage en Jay Reeve zijn sowieso het checken waard!

Voor mij zijn N-Vitral en Crypsis zijn toch wel de sets waar ik het meeste naar uitkijk. Tijdens Intents afgelopen jaar heb ik voor het eerst een set van N-Vitral bij gewond. Wat. Een. Set.

Crypsis is druk bezig met een nieuw album. Ik gok dat er wel wat nieuwe nummers gedropt kunnen worden.

>> Event


Parookaville

19 juli t/m 21 juli, Weeze Airport

Parookaville

Geen kaartje kunnen bemachtigen voor Tomorrowland? Dan is Parookaville misschien wel een goede vervanger. Dit festival vindt net over de grens plaats en kan je vinden bij Weeze Airport in Duitsland. Sommige mensen noemen dit ook het Tomorrowland van Duitsland.

Op de vrijdag van Parookaville host I AM HARDSTYLE een stage. Dit is het merk van Brennan Heart en man-man-man, wat een line-up. Headhunterz, Coone, Da Tweekaz, D-Block&S-te-Fan en natuurlijk Brennan Heart zelf. Echt alles aan die line-up is goed.

De locatie is ook echt top. Dit terrein was het voormalige decor van Q-base en vanaf september voor zijn plaatsvervanger IMPAQT. Dit terrein is rond en daardoor heel erg prettig ingedeeld. Ook is het lekker groen. Ik vind het totaal plaatje een ontzettend goede sfeer met zich meebrengen. Het is een keer wat anders dan de gemiddelde festivalterreinen.

>> Event


Tomorrowland

19 juli t/m 21 juli & 26 juli t/m 28 juli, Boom

Hans Kuijten 10 Tomorrowland

De crème de la crème der festivals. Ze weten perfect een verhaal te vertellen en je mee te nemen in een andere wereld. Tomorrowland staat al minimaal 7 jaar op mijn festival-bucketlist en die jaar ga ik hier ein-de-lijk heen – net als collega Mark.

Ik ga hier niet puur alleen voor de hardstyle heen, maar die line-up is ook heel prettig. Voor mij zullen de beleving, de immens grote mainstage en het ronddwalen op het terrein heel erg bijzonder zijn. Vrijdag 26 juli zal ik er te vinden zijn en dan host Frequencerz de Q-dance stage met hun nieuwe ‘Get Wack’ concept. Mijn mening is dat dit wel de beste dag qua line-up voor de hardstyle is. Met namen zoals Phuture Noize, Adaro, B-Front en 3x Frequencerz maak je mij ontzettend gelukkig. Tomorrowland is een droom die 26 juli voor mij uitkomt.

>> Event


Meer events?

Check onze agenda voor meer events en partytips.

 

AdaroCrypsisfeestdjruudFree FestivalfrequencerzParookavilleTomorrowlandWish Outdoor
Jasmijn van Broekhoven

Wandelende hardstyle-encyclopedie, gefascineerd door en gepassioneerd voor de hardere dancestijlen. Kreeg hardstyle op Radio 1 en runt sinds 2018 haar podcastserie The Sitdown. Studeert ondertussen doordeweeks op Fontys ACI en is in de weekenden niet vies van een feestje.

MELD JE AAN VOOR DE NIEUWSBRIEF.
ALS EERSTE OP DE HOOGTE. THE PARTY IS HERE!

* Verplicht veld