Support This Is Our Househttps://www.thisisourhouse.nl/wp-content/uploads/2020/05/Support-This-Is-Our-House.png / 1100 / 150 /

In aanloop naar de nieuwe maand geven 3 van onze vaste gidsen je koers richting het betere feestgedruis, bijzondere releases en andere highlights. Jasmijn van Broekhoven en Wessel Hop zijn respectievelijk huisspecialist binnen de harde stijlen en de broken beats. Huisbaas Mark van Bergen geeft je tips op het gebied van house en techno. Hieronder zijn persoonlijke tips voor oktober 2019. Een kleine selectie, want voor ADE (binnenkort in een aparte ‘Redactie Tipt’) gaat vrijwel alles opzij deze maand.

 

10 Years of At The Villa Group

Zaterdag 5 oktober, Muziekgieterij Maastricht

Grotten, theaters en kloosters. Als er één provincie in Nederland is waar ik veel feestjes op exclusieve locaties heb beleefd, dan is het Limburg. En als er een organisatie is die daar patent op heeft, dan is het At The Villa Group. Een concept dat in 2009 begon als in de naam vermeld: een luxe villa in de heuvels bij Maastricht vormde toen het decor. Na een internationale expansie langs kastelen, landhuizen en grotten wordt nu het 10-jarig bestaan gevierd. Locatie is de totaal vernieuwde Muziekgieterij in Maastricht. Je moet wel van een beetje high class feesten houden…

> Event


Fuse x Kompass present Rave Rebels

Zaterdag 12 oktober, Paleis 12, Brussel

Rave Rebels

Bijzonder. Fuse en Kompass, twee Belgische club-kolossen, slaan de handen ineen voor een enorme rave. Dat doen ze in Paleis 12, waar Fuse eerder dit jaar al zijn 25e verjaardag vierde. Samen met de collega’s uit Gent gaan ze er nu op herhaling voor een 14 uur durend indoor festival. Daarvoor worden niet de minste namen ingevlogen. Onder meer Solomun, Maceo Plex, Pan-Pot, Joris Voorn en Adana Twins zijn van de partij.

> Event


Volg TIOH op Facebook:

Help jezelf, en geef je like! Je blijft zo op de hoogte van het laatste nieuws uit de scene en van onze video’s en achtergronden.


Amsterdam Dance Event

Amsterdam Dance Event

Woensdag 16 t/m zondag 20 oktober, Amsterdam

Zoals gezegd: oktober is de maand van ADE. Na de zwart-gele dag-en-nacht-marathon in onze hoofdstad houd ik mij verder koest deze maand. Binnenkort op This Is Our House een aparte serie artikelen over het Amsterdam Dance Event, waaronder een ‘Redactie Tipt’ voor de feesten.

> Website

 

 


Meer events en tips?

Check onze agenda voor meer events en partytips.  

 

 

ADE 2019Mark van Bergenpartytips
Mark van Bergen | @markvanbergen

Gezegende oprichter/hoofdredacteur, die al sinds 2002 professioneel mag schrijven over elektronische dansmuziek en de partyscene. Interviewde daarbinnen vele groten en kleinen der aarde. Doceert over de dance-industrie op Fontys ACI en schrijft, als er tijd over is, nog boeken ook. Zijn debuut 'Dutch Dance' (2013), over 25 jaar dance in Nederland, werd bekroond met de Pop Media Prijs en kreeg in 2018 een internationale opvolger. Daarnaast schreef Mark (mee aan) boeken over Extrema, Awakenings en Thunderdome.

MELD JE AAN VOOR DE NIEUWSBRIEF.
ALS EERSTE OP DE HOOGTE. THE PARTY IS HERE!

* Verplicht veld