Nieuwsbrief This is Our Househttps://www.thisisourhouse.nl/wp-content/uploads/2016/07/Banner-nieuwsbrief-TIOH.png / 1100 / 150 /

Aus Berlin Festival in Tilburg stond zaterdag 2 december in het teken van spionage, geïnspireerd op de Berlijnse Teufelsberg. We spoelen nog even visueel terug met wat foto’s én een video van de wederom sterke entree-actie.

 

Aus Berlin beleefde de 5e editie, met o.a. Extrawelt, KRINK en Michael Mayer. Uit eigen stad kwamen onder anderen Julie, RIKKON en Tunnelvisions.

Op het festival uiteraard weer een aantal mooie stijlgrepen rond het thema van dit jaar.

Aus Berlin 2017

©️foto’s Stef van Gerve

Aus Berlin 2017

De weken voorafgaand aan het evenement op de Spoorzone werd al in stijl opgewarmd voor Aus Berlin 2017. De organisatie van het in Berlijnse sferen gehulde indoorfestival pakte onder meer uit met een aantal guerrilla-acties.

Op het evenement werd die lijn doorgezet, in navolging van de mooie entree-actie van Aus Berlin 2016. Was je ticket eenmaal gescand bij binnenkomst, dan zat een speciaal hack-team achter de schermen klaar om je op echte schermen te confronteren met allerlei foto’s en informatie van je socials.

Aus Berlin 2017 Aus Berlin 2017

Festivalbaas Joep van Gorp in ons interview vooraf: “Bij ons is het niet zomaar: kluisje regelen, muntjes halen en beginnen. We willen je meteen een beleving geven door iets te overwinnen. De Teufelsberg kom je ook niet makkelijk op, je moet je best ervoor doen.”

We willen je meteen een beleving geven door iets te overwinnen

Aus Berlin 2017

Aus Berlin

Tunnelvisions in de ‘Dome’, de nagebouwde koepel van de Berlijnse Teufelsberg.

Entree-actie Aus Berlin 2017

In de entree-actie van dit jaar kwam ook het element van de laserstralen terug. Die moest je tijdens de guerilla-actie ook al zien te ontwijken.

Namens This Is Our House nam ik de proef op de som.


Meer foto’s Aus Berlin

Houd de Facebookpagina van Aus Berlin in de gaten voor meer foto’s van het festival.

Aus BerlinSpoorzoneTilburg
Mark van Bergen | @markvanbergen

Gezegende hoofdredacteur, die al sinds 2002 professioneel mag schrijven over zijn grote liefhebberijen: elektronische dansmuziek en de partyscene. Zat ooit bij Armin op zolder en interviewde nog veel meer groten - en kleinen - der aarde. Doceert nu zelfs over de dance-industrie op Fontys ACI en draait, als er tijd over is, nog steeds wel eens plaatjes. Daar waar het 25 jaar geleden allemaal mee begon. O ja, speaking of: schreef over een kwarteeuw dance in Nederland zijn (eerste) boek 'Dutch Dance' (2013), bekroond met de Pop Media Prijs.

MELD JE AAN VOOR DE NIEUWSBRIEF.
ALS EERSTE OP DE HOOGTE. THE PARTY IS HERE!

* Verplicht veld