Nieuwsbrief This is Our Househttps://www.thisisourhouse.nl/wp-content/uploads/2016/07/Banner-nieuwsbrief-TIOH.png / 1100 / 150 /

Terwijl GLOW Eindhoven na een drukbezochte week op z’n eind liep, ging Bontgenoten tot in de late uurtjes verder bij de Oude Rechtbank. Er was geen ticket meer te krijgen; iedereen leek klaar voor de vierde editie na de zomer. Gelukkig hebben we de foto’s nog.

 

Bontgenoten kan terugkijken op een succesvolle zomer, met hostings op Paaspop, We Are Electric en WiSH Outdoor. Daarnaast blijft het concept consistent terugkeren in Eindhoven, afgewisseld met een uitstapje naar Club NYX in Amsterdam.

Het knusse en toegankelijke event in de Oude Rechtbank bood muziek voor elk wat wils. In de De Rechtzaal luisterde je naar house en tech house, waar Sebastian K, Turn Grey en Bontgenoten Soundsystem het vonnis van de avond uitspraken. Voor de liefhebbers van 00’s en 90’s was De Brasserie de beste plek. Als laatste glommen je dansschoenen nog mooier in Het Kunstcafé met disco.

Onderstaande collectie foto’s is geschoten door Bontgenote Laura Siliquini.


Meer Bontgenoten

Voor meer foto’s en informatie: check de Facebookpagina.

 

BontgenotenDiscoEindhovenHouseOude RechtbankTech Housetechno

MELD JE AAN VOOR DE NIEUWSBRIEF.
ALS EERSTE OP DE HOOGTE. THE PARTY IS HERE!

* Verplicht veld