Support This Is Our Househttps://www.thisisourhouse.nl/wp-content/uploads/2020/05/Support-This-Is-Our-House.png / 1100 / 150 /

De eerste editie van Bontgenoten Festival toverde het TU/e-terrein in Eindhoven zaterdag om tot een waar festivaldorp. In januari dit jaar vierde Bontgenoten nog zijn tweede verjaardag. De uitverkochte festivaleditie was nu een extra, mooie beloning voor het harde werk van deze Brabantse organisatie. Een impressie met beelden van hun huisfotograaf Jesper Wijnhoven.

 

De organisatie van Bontgenoten Festival speelde met veel overdekte area’s in op de slechte weersverwachting. Na de bekendmaking van de overdekte area’s verkochten ook de laatste kaarten rap uit.

Bontgenoten Festival 2019 Bontgenoten Festival 2019 Bontgenoten Festival 2019 Bontgenoten Festival 2019 Bontgenoten Festival 2019 Bontgenoten Festival 2019 Bontgenoten Festival 2019

Silent Disco rond Dodenherdenking

Op het festivalterrein waren vier area’s ingericht: Bontgenoten, Zongenoten, Huisgenoten en Buurtgenoten.

Omtrent de Dodenherdenking werd ‘de grootste pop-up silent disco show van Nederland’ ingericht, want de organisatie wilde de herdenkingsbijeenkomst in de buurt op geen enkele manier verstoren. Daarom vond de silent disco plaats van 19:30 tot 20:15, met om 20:00 natuurlijk twee minuten stilte. Een mooi gebaar!


Bontgenoten Festival 2020

De organisatie van Bontgenoten Festival kondigt ook direct de editie van 2020 aan. Check het Facebook-evenement hier.

 

BontgenotenBontgenoten FestivalEindhovenSilent DiscoTech HouseTU Eindhoven

MELD JE AAN VOOR DE NIEUWSBRIEF.
ALS EERSTE OP DE HOOGTE. THE PARTY IS HERE!

* Verplicht veld