Nieuwsbrief This is Our Househttps://www.thisisourhouse.nl/wp-content/uploads/2016/07/Banner-nieuwsbrief-TIOH.png / 1100 / 150 /

Het feestgedruis is je vast niet ontgaan. Het afgelopen weekend stond in de zuidelijke provincies weer in het teken van carnaval. Omdat er ontzettend veel gefeest en gevierd werd, laten we IN BEELD hier deze week op aansluiten. Niet één, maar vier feesten waar we de beelden van delen. 

 

Karnaval Festival – Moergestel

Dit pareltje binnen de harde stijlen, plaatshebbend in Moergestel, was stijf uitverkocht. Zowel de zaterdag als de zondag ging iedereen los op het gezelligste en grootste carnavalsfeest van het zuiden. Wij zorgden eerder voor een warming-up met Zany, Mental Theo en B-Front. Check een selectie van de beelden hieronder!

Karnaval Karnaval Karnaval

Bekijk de Facebookpagina voor meer foto’s.


Thünderdömmel – Eindhoven

De 9e editie van Thünderdömmel, met een carnavaleske knipoog aan het legendarische hardcore-evenement, stond weer bol van gekheid. Deze editie stond in het teken van het broodje kebab. Stratumseind heeft weinig rust gekend dit (lange) weekend. Beelden van dit grootse carnavalsfeest zijn vastgelegd door Dick Rennings.

Carnavalsspecial Carnavalsspecial Carnavalsspecial Carnavalsspecial Carnavalsspecial

Bekijk de Facebookpagina voor meer foto’s.


Volg TIOH op Facebook


GHOST Dubstep – Eindhoven

Niet geheel in het teken van carnaval, vond in de Effenaar in Eindhoven GHOST plaats. Mensen niet wilden losgaan op carnavalsmuziek, maar toch gek verkleed wilden komen, waren hier aan het juiste adres. Zoals in onze voorbereiding al bleek, zou keiharde dubstep deze avond gaan vullen. De beelden van deze avond zijn geschoten door Tim Meijer.

CarnavalsspecialCarnavalsspecialCarnavalsspecial

Bekijk de Facebookpagina voor meer foto’s.


Carnavalsrave – Tilburg

Een plek waar carnaval draaide om techno dit weekend, is Club Smerderij. Suburban Disco bracht Steffi, een van de leading ladies in technoscene van Berlijn, naar Tilburg om de Carnavalsrave 2019 gestalte te geven. Enkele beelden van dit ravefestijn, vastegelegd door Laura Siliquini, vind je hieronder.

Carnavalsspecial Carnavalsspecial Carnavalsspecial Carnavalsspecial

Bekijk de Facebookpagina voor meer foto’s.


 

Biki90CarnavalClub SmederijEindhovenGHOST DubstepKarnaval FestivalRaveTilburg

MELD JE AAN VOOR DE NIEUWSBRIEF.
ALS EERSTE OP DE HOOGTE. THE PARTY IS HERE!

* Verplicht veld