Support This Is Our Househttps://www.thisisourhouse.nl/wp-content/uploads/2020/05/Support-This-Is-Our-House.png / 1100 / 150 /

De Dutch Design Week ligt weer achter ons en daarmee vanzelfsprekend ook DDW Music. Op verschillende locaties in Eindhoven werden meer dan 70 shows gegeven. Het was onder meer bal in de Effenaar, De Bron en FIFTH, het vijfde pand van de Nutsbedrijven Regio Eindhoven (NRE). In 9 foto’s blikken we terug op DDW Music. 

DDW Music 2017

©️Dick Rennings

DDW Music 2017

©️Max Kneefel

Dat de Dutch Design Week allang niet meer bestaat uit enkel en alleen design, is bekend. Het muzikale programma lijkt echter ieder jaar steeds meer uitgebreid te worden.

Ruim 70 artiesten vonden hun weg naar de Lichtstad. De experimentele Britse producer Lapalux bijvoorbeeld of jazz-fusion-beatsmaker annex drummer Cid Rim uit Oostenrijk. Maar ook Amsterdammer Elias Mazian (resident in De School) stond op het affiche.

>> Zie ook: Een rondje langs de muzikale designers <<

DDW Music 2017

©️Roos Pierson

DDW Music 2017

©️Max Kneefel

Door een mix van alles tussen electro, folk, hiphop en indie was het muziekprogramma net zo divers en vooruitstrevend als DDW zelf.

DDW Music 2017

©️Roos Pierson

DDW Music 2017

©️Roos Pierson

DDW Music 2017

©️Roos Pierson

DDW Music - Max

©️Max Kneefel

DDW Music Roos

©️Roos Pierson


DDW Music

Het hele album vind je hier.

DDW MusicDutch Design WeekThis Is Our House
Bart Elzendoorn | @BartElzendoorn

Professioneel stuiterbal en huisspecialist der harde stijlen. Mijn motor draait op minimaal 150 beats per minuut. Schrijft sinds 2011 actief over zijn grootste passie, de hardere dancestijlen. Was nauw betrokken bij het schrijven over de hardere stijlen in het boek 'Dutch Dance' (2013). Struint van festival naar festival en van feest naar feest.

MELD JE AAN VOOR DE NIEUWSBRIEF.
ALS EERSTE OP DE HOOGTE. THE PARTY IS HERE!

* Verplicht veld