Nieuwsbrief This is Our Househttps://www.thisisourhouse.nl/wp-content/uploads/2016/07/Banner-nieuwsbrief-TIOH.png / 1100 / 150 /

Weert maakte zich afgelopen zaterdag op voor een nieuwe editie van Diep aan de Waterkant. Onder aanvoering van Diep Events groeide dit uit de hand gelopen tuinfeest uit tot een begrip in de regio. Terwijl het publiek verwend werd met house- en technobeats, legde fotograaf Guy Houben het festival vast. Hieronder een selectie van zijn beelden.

 

Met twee stages en 15 acts liet Diep Events er geen gras over groeien. Naast aanzienlijke belangstelling voor blikvangers Michel de Hey en Steve Rachmad waren de liveacts de kersen op de taart. Plus natuurlijk het heerlijke weertje.

Ook liet het festival zien creatief te zijn door authenticiteit en kunst te verwerken. Zo waren bij de ingang fraaie getekende portretten van alle optredende acts te zien.

 

 

Twee stages

Voor het eerst in 6 jaar telde Diep aan de Waterkant 2 podia. Naast Michel de Hey (hier ons interview) en Steve Rachmad waren onder meer Lucky Done Gone, Merdeka, Snaar P en Trashcan van de partij.

Lees hier ons interview met Diep Events-voorman Marc Creemers in de aanloop naar Diep aan de Waterkant.

 

 

 

 

 

 


Meer Diep in de Waterkant

Meer foto’s zijn te vinden via de Facebookpagina van Diep Events.

Diep EventsFestivalHouseLimburgtechnoWeert

MELD JE AAN VOOR DE NIEUWSBRIEF.
ALS EERSTE OP DE HOOGTE. THE PARTY IS HERE!

* Verplicht veld