https://www.thisisourhouse.nl/wp-content/uploads/2018/11/WP18-TIOH-GIF.gif / 1100 / 150 /

Ruim een jaar na de oprichting kwam hardcorelabel Dogfight Records voor het eerst naar Nederland voor een eigen labelnight. Plaats van handelen was Dynamo in Eindhoven, waar een paar honderd fanatieke fans zeven uur lang los gingen op het beste wat Dogfight momenteel te bieden heeft. Met 10 foto’s van Tessa van Nuland kijken we terug op deze nacht.

Inner Vision trok samen met het Italiaanse label op voor deze exclusieve nacht. De deuren van Dynamo openden om klokslag 21:00 uur en geleidelijk aan stroomde de zaal vol met hardcore-fans van het eerste uur. Access One opende de avond. Hij is een van de jongelingen van het label, afkomstig uit Nederland en geldt als groot talent.

Dogfight

Dogfight

Na Access One was het de beurt aan Ignite. Dit duo uit Spanje is sinds vorig jaar aangesloten bij het label en zette een zeer energieke set neer. Tears of Fury zorgde vervolgens voor de eerste échte Italiaanse klanken van de avond.

Dogfight

Dogfight

Rond middernacht was het de beurt aan Mad Dog, oprichter van het label en één van ’s werelds grootste hardcore-iconen. De Italiaan woont tegenwoordig in Eindhoven. Het was daarom extra speciaal dat de eerste labelnight van Dogfight op Nederlandse bodem in zijn woonplaats werd georganiseerd. Aan de vele shirts en vlaggen was te zien dat het label binnen korte tijd een trouwe en fanatieke fanbase heeft gekregen.

Dogfight

Dogfight

Dogfight

Na Mad Dog verscheen één van de vrouwelijke hardcore-grootheden achter de draaitafels: AniMe. Zij trok de ingezette lijn moeiteloos door in de nacht die op dat moment nog redelijk jong was. De altijd energieke en vrolijke Noize Suppressor nam het stokje vervolgens over. Hij wist zoals altijd zijn ongekende drive over te brengen op het publiek. Het slotakkoord was voor Unexist.

Dogfight

Dogfight

Dogfight

Dogfight – Dutch Edition

Alle foto’s, gemaakt door Tessa van Nuland fotografie, zijn te vinden in het album op Facebook.

DogfightDogfight RecordsDynamoInner VisionMad DogThis Is Our House
Bart Elzendoorn | @BartElzendoorn

Professioneel stuiterbal en huisspecialist der harde stijlen. Mijn motor draait op minimaal 150 beats per minuut. Schrijft sinds 2011 actief over zijn grootste passie, de hardere dancestijlen. Was nauw betrokken bij het schrijven over de hardere stijlen in het boek 'Dutch Dance' (2013). Struint van festival naar festival en van feest naar feest.

MELD JE AAN VOOR DE NIEUWSBRIEF.
ALS EERSTE OP DE HOOGTE. THE PARTY IS HERE!

* Verplicht veld