Support This Is Our Househttps://www.thisisourhouse.nl/wp-content/uploads/2020/05/Support-This-Is-Our-House.png / 1100 / 150 /

De laatste roesjes zijn uitgeslapen, de spierpijn van vijf dagen lang feesten is zoetjesaan weggetrokken, de kater is verleden tijd. Meer dan 400.000 dance-fanaten zijn weer langzaamaan bijgekomen van ADE 2019. Tijdens deze editie, overigens de grootste ooit, werd er tijdens meer dan 1000 events op meer dan 200 verschillende locaties de boel compleet afgebroken. Deze editie was er, zoals altijd, weer eentje voor in de boeken. 

Heel Amsterdam stond weer in het teken van ADE. De stad werd niet alleen overspoeld door vele smaken events, de hardste dance-muziek en fanatieke feestgangers, ook vonden er een heleboel conferenties plaats waar geen onderwerp onbesproken bleef. TIOH- redacteur Sam van Ierssel woonde conferenties bij over mental healthduurzaamheid en de hardere stijlen.

Terug naar de memorabele feesten waar ADE zo bekend om staat. Vijf dagen lang was er voor ieder wat wils te vinden in een met regen overgoten Amsterdam. Een techno-feestje op Thuishaven, dan snel door naar het solo-event van Martin Garix. Tussendoor nog de jubileumshow van Tomorrowland bijwonen, of juist richting de hardere stijlen-showcases tijdens HDE. Amsterdam Dance Event is van alle markten thuis.

Heb jij een goede reden waarom je niet bij ADE bent geweest, maar wil je wel een idee krijgen van hoe het was? Of wil je simpelweg nagenieten van een van de mooiste events van het jaar? Dan heeft This Is Our House goed nieuws voor je. Speciaal voor jou zijn we terug met een fotoselectie van vijf onvergetelijke en spraakmakende dagen.

ADE 1

ADE 9

ADE 2

ADE 3

ADE 10

ADE 4

ADE 5

ADE 6

ADE 7

ADE 8

ADEamsterdamAmsterdam Dance EventHDEMartin GarixTomorrowland
Sam van Ierssel

Raw Hardstyle-liefhebber, die haar levensmotto 'niet genoten is altijd mis' wel heel serieus neemt. Niet weg te slaan bij een stampfeestje, en al helemaal niet als er Warface wordt gedraaid. Gezelligheid staat bij haar hoog in het vaandel. Studeert tussen al het feesten door aan de Fontys Hogeschool voor Journalistiek.

MELD JE AAN VOOR DE NIEUWSBRIEF.
ALS EERSTE OP DE HOOGTE. THE PARTY IS HERE!

* Verplicht veld