Nieuwsbrief This is Our Househttps://www.thisisourhouse.nl/wp-content/uploads/2016/07/Banner-nieuwsbrief-TIOH.png / 1100 / 150 /

Het is donderdag en dus hoogste tijd voor een throwback naar het afgelopen weekend. Dit keer aandacht voor de tweede, succesvolle editie van Elsom Open Air. Een samenwerking van El Sombrero in Reusel en Inside Out Events. Op een lekkere lentedag, met wat stapelwolkjes en een blauwe lucht, was het goed toeven in Zuidoost-Brabant. Check hier ons beeldverslag.

Waarschijnlijk ken je El Sombrero, kortweg Elsom, als bar in Reusel. Sinds vorig jaar zoeken ze ook de buitenlucht op samen met Inside Out Events. De tweede editie was wederom een geslaagde. Maar liefst 2500 muziekliefhebbers wisten het feest te vinden.

El Sombrero

Wat vorig jaar begon als het 40-jarig bestaan van El Sombrero, is nu uitgegroeid tot een eigen outdoorfestival met drie stages. Op de mainstage stonden o.a.DYNA, Puinhoop Kollektiv en We Are Loud.

Harder ging ook écht hard, met namen als B-Front, The Darkraver, Galactixx en Unsenses. In Club Fiesta, het gezelligste tentje van Elsom Open Air, werd vanalles gedraaid. Van ‘ken je deze nog?’ tot ‘even Shazammen’. De beats kwamen o.a. van RAYMON HERMANS, DJ Jerome, Ad van der Palen en Hete Kip.

Elsom Open Air

Foto’s door Adriaan van de Ven en Max Kneefel. Alle overige foto’s vind je hier.

Elsom Open AirReuselThis Is Our House
René Miermans | @ReneMiermans

Fanatiek feestbeest. Geboren in Amsterdam, maar studeert al enige tijd International Event, Music & Entertainment Studies in Tilburg. Ooit begonnen met bandjes luisteren, rolde de hardcore scene binnen en met een omweg naar de techno. Danst op alle ‘beats per minutes’. Wanneer je hem niet op de dansvloer ziet werkt hij achter de schermen.

LEES HET LAATSTE NIEUWS VOORTAAN ALS EERSTE.
MELD JE NU AAN VOOR ONZE NIEUWSBRIEF!