Nieuwsbrief This is Our Househttps://www.thisisourhouse.nl/wp-content/uploads/2016/07/Banner-nieuwsbrief-TIOH.png / 1100 / 150 /

Het was eventjes wachten op de beelden, maar amai… Het was voor alle betrokkenen ook wel even bijkomen van zo’n heftig weekend. Extrema Outdoor Belgium 2017 mag de boeken in als de beste editie so far. Nog meer area’s, nog meer talenten en headliners, nog meer bezoekers. Maar ook: nog meer sfeer en genot. Een reisje terug naar de (uitverkochte) 7e XOBE via een selectie foto’s van de hand van Extrema-fotograaf Leyla Hesna.

 

Extrema Outdoor Belgium

Vrijdagmiddag en -avond ging het al compleet los, uiteraard ook op de volledig bezette camping naast recreatieplas Kelchterhoef. En zo zette het bal zich plezant voort. Via twee rijkgevulde festivaldagen tot aan maandagochtend vroeg, bij een van de afters van de Vlaamse clubs (o.a. Labyrinth) die nog een toetje boden.

 

Sven Väth, een van de grote trekkers op Extrema Outdoor Belgium 2017. Op de 7e editie stond naast een prachtig pak van klinkende headliners ook een groot aantal groeibriljanten te schijnen op de podia.


Volg TIOH op Facebook:


De heren van Tale Of Us, nog meer kanonnen. Zo waren ook Joris Voorn, Ben Klock, Marcel Dettman, Hot Since 82, Chris Liebing, Marcel Dettmann, Moodymann, Nic Fanciulli en Technasia en vele anderen van het partijtje.

Stephan Bodzin

En dan nog de bonusfoto van deze In Beeld, gemaakt door Vlad Solokov. ‘Als er muziek kwam uit een foto dan zou dit een super vette track zijn’, postte Extrema Outdoor Belgium-chef Ugur Akkus bij deze foto van zijn persoonlijke held Stephan Bodzin. ‘Wat een shot!’. En daar heeft hij gans gelijk in…

>> Zie ook – Interview Ugur Akkus: ‘Ik leef voor deze wereld’ <<


Meer foto’s Extrema Outdoor Belgium

Check de Facebookpagina van Extrema Outdoor Belgium voor meer foto’s van de 7e editie.

This Is Our House was het hele weekend aanwezig om te filmen achter de schermen van het festival. Houd onze socials in de gaten voor de mini-documentaire!

Extrema Outdoor BelgiumXO Belgium
Mark van Bergen | @markvanbergen

Gezegende oprichter/hoofdredacteur, die al sinds 2002 professioneel mag schrijven over elektronische dansmuziek en de partyscene. Interviewde daarbinnen vele groten en kleinen der aarde. Doceert over de dance-industrie op Fontys ACI en schrijft, als er tijd over is, nog boeken ook. Zijn debuut 'Dutch Dance' (2013), over 25 jaar dance in Nederland, werd bekroond met de Pop Media Prijs en kreeg in 2018 een internationale opvolger. Daarnaast schreef Mark (mee aan) boeken over Extrema, Awakenings en Thunderdome.

MELD JE AAN VOOR DE NIEUWSBRIEF.
ALS EERSTE OP DE HOOGTE. THE PARTY IS HERE!

* Verplicht veld