Support This Is Our Househttps://www.thisisourhouse.nl/wp-content/uploads/2020/05/Support-This-Is-Our-House.png / 1100 / 150 /

Afgelopen weekend veranderde de altijd al zo sprookjesachtige omgeving van Kaatsheuvel weer in een festivalterrein. De vijfde verjaardag van Fairytale Festival stond op de kalender. Met onder meer Tony Junior, Freddy Moreira en La Fuente op de mainstage was feest gegarandeerd. Een fijne line-up, lekker weer en een heerlijke sfeer zorgden voor betoverende beelden. Fairytale-fotograaf Joris Bisschops voorzag ons van een beeldselectie. 

 

Onder anderen Mental Theo, Zany en Kasparov stonden vrijdagavond geprogrammeerd tijdens de warm-up.

Op zaterdag was Tony Junior een van de publiekstrekkers op de mainstage. Daar stond house zoals gebruikelijk centraal. Ook hardstyle was met een eigen stage – The Gatekeeper – weer sterk vertegenwoordigd.

Naast deze grote podia hostte Raywell, evenals vorig jaar, zijn Teagarden-area. En was er de Wishing Well, waar verzoeknummertjes van bezoekers werden gedraaid.

>> Zie ook: IN BEELD: Fairytale Festival 2018

 

Dames dansenTeagarden RaywellTeagarden RaywellMainstage The Wishing WellThe Gatekeeper The GatekeeperFairytale Festival 2019 Fairytale Festival 2019Fairytale Festival 2019


Fairytale Festival

De volgende editie vindt plaats op vrijdag 8 en zaterdag 9 mei 2020, dus volg de Facebook-pagina voor meer updates!

 

Fairytale FestivalKaatsheuvelLa FuenteRaywellTony Junior

MELD JE AAN VOOR DE NIEUWSBRIEF.
ALS EERSTE OP DE HOOGTE. THE PARTY IS HERE!

* Verplicht veld