Support This Is Our Househttps://www.thisisourhouse.nl/wp-content/uploads/2020/05/Support-This-Is-Our-House.png / 1100 / 150 /

Voor velen is dit het laatste grote festival van het seizoen. Afgelopen weekend barstte Festyland weer los in Volkel. Met grote namen uit de pop zoals Maan, BLØF en Kraantje Pappie. En met een heleboel lokaal en nationaal dj-talent: Johnny 500, Kris Kross Amsterdam, Frequencerz en – verrassing! – Hardwell.

Behalve een line-up van topartiesten vult Festyland de festivalweide met Brabants’ finest aan podiumhosts: Herrie Met Gerrie, Disco Snolly, Smèrrig en Daisy. Op zaterdag, de topdag van Festiland, telt het festival bijna 15.000 bezoekers.

Gelukkig kunnen we nog even terug met de foto’s van Joris Bisschops, Lieke van den Oord en Tom Doms. Op 9 en 10 oktober 2020 is Festyland weer terug, zet jezelf hier op aanwezig.

Festyland Promo

Daisy

Hardwell Festyland

Gimme Gimme Gimme

Herrie Met Gerrie Festyland

Smerrig

Puinhoop Kollektiv Festyland

Festyland logo

DaisyDisco SnollyFestyLandHERRIE MET GERRIEhrdwellPar-Tpar-t eventsPuinhoop KollektivrequencerzSmerrig
Pieter Leijten

Filmt, monteert en schrijft als journalistieke freelancer. Begon in 2010 met Jackplug Blog en schreef voor Upside Sounds en DJ Mag Nederland over dancemuziek. Vertelt het liefst verhalen door middel van video. Altijd op zoek naar nieuwe muziek: liefst house, dancehall of disco.

MELD JE AAN VOOR DE NIEUWSBRIEF.
ALS EERSTE OP DE HOOGTE. THE PARTY IS HERE!

* Verplicht veld