We Are Electrichttps://www.thisisourhouse.nl/wp-content/uploads/2019/05/Banner-TIOH.png / 1100 / 150 /

EVE in Tilburg vormde zaterdag het decor voor het uitverkochte FlashForward. Het eerste nachtfeest met elektronische muziek in deze prachtige locatie in de Spoorzone. We spoelen nog even visueel terug met een selectie foto’s die Bobbie van den Bosch maakte voor de organisatie.

 

FlashForward was een ode aan heden én verleden van de elektronische muziek. Artiesten uit het begin van de housetijd in Nederland draaiden zij aan zij met opkomende artiesten. De sound: eigentijdse deep- en tech house in de mix met af en toe een classic.

FlashForward debuteerde in 2013 in 013, ter viering van 25 jaar dance. De langverwachte doorstart-editie mag wederom reden tot vreugde zijn bij de organisatie. Het evenement kende een stijf uitverkochte, fraai aangeklede zaal en een heerlijke sfeer.

Ook qua decoratie werd een frisse knipoog naar het verleden gemaakt, met onder meer Go-Go-dansers en slingers van vinyl, cd’s en cassettebandjes in de lucht.

Remy Unger

Niemand minder dan housepionier Remy Unger fungeerde als headliner. Corren Cavini, Patrick Sleegers en Cas August completeerden de line-up.

FlashForward heeft gemeld het dit keer niet bij een eenmalig event te houden, maar terug te keren op de kalender.

 

FlashForward

FlashForward

FlashForward

FlashForward

FlashForward

FlashForward

FlashForward

FlashForward

FlashForward

FlashForward

 


Meer foto’s van FlashForward?

Zie het fotoalbum op de Facebookpagina van het event.

 

Corren CaviniEVEFlashForwardHouseRemy UngerTilburg

MELD JE AAN VOOR DE NIEUWSBRIEF.
ALS EERSTE OP DE HOOGTE. THE PARTY IS HERE!

* Verplicht veld