Support This Is Our Househttps://www.thisisourhouse.nl/wp-content/uploads/2020/05/Support-This-Is-Our-House.png / 1100 / 150 /

Afgelopen zaterdag vond alweer de derde editie van FlashForward plaats in Tilburg. Dit keer vormde het Klasse Theater de exclusieve locatie. Net als de tweede editie in EVE lukte het weer om een uitverkocht event neer te zetten, met dit keer ook een tweede zaal.

 

De nieuwe locatie vormde een prachtige en bijzondere plek voor de derde FlashForward. Niet alleen omdat er nog niet eerder een dance-event plaats vond.

Naast de exclusieve locatie had FlashForward ook een line-up om van te smullen. Verspreid over 2 zalen stonden Dimitri, Miss Melera, Corren Cavini, Klankspektrum, Noes b2b La Zash en Patrick Sleegers.

Kadance

In de grote kapelzaal was actuele house en techno te horen. De foyer stond in het teken van houseclassics. Daar werd gedraaid door oud-residents van club Kadance. En Dimitri draaide er een tweede set.

We nemen je hieronder nog even terug naar afgelopen zaterdag met een beeldselectie. De foto’s zijn gemaakt door Lana van Beijsterveldt.

flashforward

FlashForward

FlashForward

flashforward

flashforward

FlashForward

FlashForward

FlashForward visual

FlashForward

FlashForward

 


FlashForward

Meer foto’s in het fotoalbum op Facebook.

 

Corren CaviniDimitriFlashForwardKlankspektrumKlasse TheaterLa ZashMiss MeleraNoesPatrick SleegersTilburg

MELD JE AAN VOOR DE NIEUWSBRIEF.
ALS EERSTE OP DE HOOGTE. THE PARTY IS HERE!

* Verplicht veld