Support This Is Our Househttps://www.thisisourhouse.nl/wp-content/uploads/2020/05/Support-This-Is-Our-House.png / 1100 / 150 /

Een dikke week geleden kwam Jungle Festival met het goede nieuws dat er een weekendeditie van het festival bij het Duitse Klooster Graefenthal aan zit te komen. We moeten voor Jungle Weekender Festival nog even wachten tot mei 2020. Tot die tijd kunnen we teren op de editie van afgelopen zaterdag. En die was, zoals voorgaande jaren, weer helemaal uitverkocht.

De IJzeren Man in Eindhoven werd dit weekend omgetoverd tot een jungle van lichtjes, doeken, totempalen, verborgen feestjes en dieren. Dit zorgde voor – zoals Jungle Festival het zelf op hun website omschrijft – ‘’een oerwoud vol beleving’’.

Duizenden bezoekers konden dit weekend genieten van vijf verschillende stages; een mix van vroeger en nu bij Rewind, de techno van Herrie met Gerrie, disco deuntjes van Cirque du Zoleip, de oudste hitjes bij Terug naar Toen en de RGB Silent Disco.

Voor diegene die niet kunnen wachten op de Jungle Festival-editie op 5 september 2020, kunnen aanstaande woensdag kaartjes bemachtigen in de pre-sale van de Jungle Festival-weekendeditie. Als je op tijd kaarten besteld, krijg je er ook nog een lekkere bult korting bij.

Nog even nagenieten? Bekijk dan vooral de foto’s die dit weekend gemaakt zijn Joeri Greve.

  jungle jungle

Cirque du ZoleipDe IJzeren ManFestivalHERRIE MET GERRIEJungle FestivalRewindRGB Silent DiscoTerug naar Toen
Sam van Ierssel

Raw Hardstyle-liefhebber, die haar levensmotto 'niet genoten is altijd mis' wel heel serieus neemt. Niet weg te slaan bij een stampfeestje, en al helemaal niet als er Warface wordt gedraaid. Gezelligheid staat bij haar hoog in het vaandel. Studeert tussen al het feesten door aan de Fontys Hogeschool voor Journalistiek.

MELD JE AAN VOOR DE NIEUWSBRIEF.
ALS EERSTE OP DE HOOGTE. THE PARTY IS HERE!

* Verplicht veld