Support This Is Our Househttps://www.thisisourhouse.nl/wp-content/uploads/2020/05/Support-This-Is-Our-House.png / 1100 / 150 /

Het Circus of Insanity is weer voorbij. Helaas. Intents Festival was afgelopen weekend een circus vol doldwaze acts die verdeeld over 7 stages tienduizenden bezoekers los lieten gaan. 

Het beloofde een heet weekend te worden en daar was niets van gelogen. Net als voorgaande jaren had Intents Festival zon, hoge temperaturen en een strakblauwe lucht. De tropische hitte weerhield niemand van inten(t)se dansjes. Voor de diehards begon het feest vrijdag al. Nadat de tentjes op IntentsCity waren opgezet, ging de officiële preparty om 17.00 uur van start. Op het campingterrein was tegelijkertijd de album releaseparty van Donkey Rollers in het intieme café.

Intents Festival 2017

Het thema Circus of Insanity was weer tot in detail uitgewerkt, zoals we van Intents Festival gewend zijn. De mainstage was een grote circustent. Hier was de show der shows voor het hooggeëerd publiek, met een indrukwekkende eindshow als klap op de vuurpijl.

Intents Festival 2017

Ging je even aan de wandel op het festivalterrein, kon je zomaar circusartiesten tegenkomen. Jonglerend of lopend op een grote bal. Het grote kanon dat als decor diende van de indoor mainstage stond symbool voor wat er in de tent gebeurde. Er werd ondanks de hitte gewoon geknald.

Intents Festival 2017

Intents Festival 2017

Intents Festival 2017

Eigenlijk was niets te gek, zoals dat bij een circus hoort. Of het nu bij de mainstage, de indoor mainstage, Fanaticz, Outrageous!, Dynamite, Circus Beach of de Boombox was, los ging het overal. Op de camping ging het feest zaterdagnacht gewoon door, zondag werd de weekender op perfecte wijze afgesloten. Volgend jaar wacht de 15e editie van dit gezellige Brabantse familiefeest. Het aftellen is begonnen.

Intents Festival 2017

Intents Festival 2017

Intents Festival 2017

Intents Festival 2017

Intents Festival 2017

Intents Festival

Alle knotsgekke foto’s bekijken? Klik dan hier.

Intents FestivalIntents Festival 2017This Is Our House
Bart Elzendoorn | @BartElzendoorn

Professioneel stuiterbal en huisspecialist der harde stijlen. Mijn motor draait op minimaal 150 beats per minuut. Schrijft sinds 2011 actief over zijn grootste passie, de hardere dancestijlen. Was nauw betrokken bij het schrijven over de hardere stijlen in het boek 'Dutch Dance' (2013). Struint van festival naar festival en van feest naar feest.

MELD JE AAN VOOR DE NIEUWSBRIEF.
ALS EERSTE OP DE HOOGTE. THE PARTY IS HERE!

* Verplicht veld