We Are Electrichttps://www.thisisourhouse.nl/wp-content/uploads/2019/05/Banner-TIOH.png / 1100 / 150 /

Intents Festival vierde afgelopen weekend zijn 15-jarig bestaan. En hoe je zo’n mooie mijlpaal het beste kunt vieren, weten ze daar in Oisterwijk wel. Zoals vooraf al was aangekondigd, werd alles uit de kast getrokken om het jubileum een gouden rand te geven. Een beeldverslag.

Hij thema was dit jaar – niet verrassend – The Ultimate Celebration. Speciaal voor dit 15-jarig jubileum keerden verschillende oude thema’s terug op het festivalterrein. The Lost Treasure (Onbesuisd), It’s all-in the Game (Dynamite), Circus of Insanity (Boombox), The Ultimate Universe (Fanaticz/Relive), Music is Timeless (indoor mainstage) en Funfair of Madness (Outrageous!) waren allemaal thema’s die duidelijk terug te zien waren.

Intents Festival 2018

Partymind

Natuurlijk was de mainstage opnieuw de absolute blikvanger. Misschien niet eens overdreven groot, maar wel met veel details, lichten, lasers en effecten. Uit de kaarsen op de taart kwam vuur, de led-schermen zorgden voor in combinatie met de lichten en lasers ’s avonds voor een schitterend gezicht. De Partymind – het grote gezicht in het midden van het podium – keek toe en zag dat het goed was.

Intents Festival 2018

De driedaagse marathon werd vrijdag afgetrapt op IntentsCity. Helaas in de middag met regen, maar dat mocht de pret niet drukken. Vanwege alle activiteiten op de camping – van kleine pre-preparty’s tot spelactiviteiten – is dit al een beleving an sich. De officiële preparty was vrijdag, verdeeld over drie area’s. De set van D-Block & S-te-Fan was er een om van te watertanden. Het duo, samen met Frequencerz verantwoordelijk voor het anthem, was sowieso goed op dreef tijdens al hun gigs het afgelopen weekend.

Even terug naar gisteravond, waar met een knallende preparty Intents Festival werd afgetrapt 🎉 Wie zien we vandaag?

Slået op af This Is Our House i 2. juni 2018

Zeker het vermelden waard is de sfeer op Natural Insanity Beach, de area die door Hard Island Croatia werd gehost. Dit was een van de kleinere area’s, maar daarom zeker niet minder gezellig. Euforische hardstyle werd hier met veel enthousiasme en energie begroet.

Intents Festival 2018

De grote festivaltent die daarachter lag, was het decor voor de hosting van Radical Redemption en D-Sturb. Hier bleek maar weer eens hoe razend populair dit tweetal is aangezien de tent van vroeg tot laat afgeladen vol stond. Hetzelfde kon overigens ook gezegd worden over de hosting van Partyraiser op zaterdag. Wat een geweld!

Intents Festival 2018

>> #JIJINBEELD: Intents Festival en PLOEGENDIENST <<

De setjes van D-Block & S-te-Fan & Frequencerz (zaterdag), Sub Zero Project LIVE (zaterdag), Galactixx & Jay Reeve (zaterdag) en Jones & The Z (zondag) blijven bij ondergetekende nog lang in het geheugen hangen. De muzikale invulling van de sets in combinatie met de sfeer gaven The Ultimate Celebration perfect weer.

Intents Festival 2018

Intents Festival 2018

Intents Festival 2018

Intents Festival 2018

Intents Festival 2018

Intents Festival 2018

Intents Festival

Alle foto’s van Intents Festival zijn hier te bekijken.

Intents FestivalIntents Festival 2018Stichting de Kloontjes
Bart Elzendoorn | @BartElzendoorn

Professioneel stuiterbal en huisspecialist der harde stijlen. Mijn motor draait op minimaal 150 beats per minuut. Schrijft sinds 2011 actief over zijn grootste passie, de hardere dancestijlen. Was nauw betrokken bij het schrijven over de hardere stijlen in het boek 'Dutch Dance' (2013). Struint van festival naar festival en van feest naar feest.

MELD JE AAN VOOR DE NIEUWSBRIEF.
ALS EERSTE OP DE HOOGTE. THE PARTY IS HERE!

* Verplicht veld