Support This Is Our Househttps://www.thisisourhouse.nl/wp-content/uploads/2020/05/Support-This-Is-Our-House.png / 1100 / 150 /

 Afgelopen weekend stond Oisterwijk weer in het teken van Intents Festival, een hardstylefestival dat bekend staat om zijn kleurrijke aankleding en zijn sfeer. Het 3-daagse festival stond dit jaar in het teken van superheroes. In deze IN BEELD nemen we je nog even mee terug naar dit mooie, zonovergoten weekend.

Intents Festival is zoals ieder jaar weer druk bezocht. Wat bij binnenkomst meteen opvalt: op de mainstage en de vijf andere podia is het thema (‘Calling All Superheroes’) weer tot in de puntjes uitgewerkt.

 

Klapper

Op de zaterdag zijn de indoor Mainstage, die gehost wordt door E-Force & B-Front) en de Hardcore Stage, die wordt gehost door Partyraiser, afgeladen vol. Maar dat is niet gek met zo’n dikke line-up. Bij de Melodica, een wat kleinere stage, heerst een wat meer intieme en ontzettend goede sfeer.  Allemaal in combinatie met een zonnetje, want Intents Festival 2019 mag de boeken in als een bijzonder warm hardstylefeest.

Tijdens de zondag van Intents is het vooral puur genieten bij de sets van bijvoorbeeld Radical versus D-Sturb en Partyraiser vs. Mental Theo vs. Dr. Peacock op de mainstage. Ook de set van Ran-D op de Relive stage is er eentje voor in de boeken. En als (letterlijke) klapper op de vuurpijl wordt het maar weer bewezen: God is a DJ.

Ga hieronder nog even terug met de foto’s van Michel van Rossum, Kevin Verkruijssen, Joey Timmer en Daniëlle van der Veeken.
 
Intents Festival 2019 - Michel van Rossum

Intents 2019 - Kevin Verkruijssen

Intents 2019 - Daniëlle van der VeekenIntents Festival 2019

Intents 2019 - Joey Timmer

Intents 2019 - Kevin VerkruijssenIntents 2019 - Kevin VerkruijssenIntents 2019 - Kevin Verkruijssen

Intents Festival

Volg de Facebook-pagina voor het volledige foto-album en de laatste nieuwtjes. 

D-SturbDr. PeacockIntentsIntents FestivalMental TheoOisterwijkRadical RedemptionRan-D
Jasmijn van Broekhoven

Wandelende hardstyle-encyclopedie, gefascineerd door en gepassioneerd voor de hardere dancestijlen. Kreeg hardstyle op Radio 1 en runt sinds 2018 haar podcastserie The Sitdown. Studeert ondertussen doordeweeks op Fontys ACI en is in de weekenden niet vies van een feestje.

MELD JE AAN VOOR DE NIEUWSBRIEF.
ALS EERSTE OP DE HOOGTE. THE PARTY IS HERE!

* Verplicht veld