Support This Is Our Househttps://www.thisisourhouse.nl/wp-content/uploads/2020/05/Support-This-Is-Our-House.png / 1100 / 150 /

Uitverkopen én indruk maken bij je debuut. Jungle Festival was zaterdag 9 september ondanks de wat frisse temperaturen één groot tropisch feest vol warmte, met zowaar nog lekker wat zon ook. Het terrein van De IJzeren Man verkleurde zo tot een heerlijke, kleurrijke mengelmoes. Een beter visitekaartje konden organiserende partijen HERRIE MET GERRIE, Disco Snolly en Rewind zich haast niet wensen. We spoelen dus graag nog even visueel met je terug, met hun eigen fotoselectie. Dit was Jungle Festival 2017:

 

Jungle Festival Jungle Festival

HERRIE MET GERRIE, Disco Snolly en Rewind namen ieder een stage voor hun rekening. De 3 area’s van Jungle Festival kregen gestalte in een eigen wereld, van een Amazone-tribe tot een oosterse jungle.

Jungle Festival

Zoals ook uit de foto’s blijkt was er daarbij veel oog voor detail. Er waren dansers, knuffels en decoraties, en haast iedere boom op het terrein was wel onder handen genomen.

>> Zie ook ons interview – Jungle Festival: mooie nieuwe feestmengelmoes in Eindhoven <<

Jungle Festival Jungle Festival

Rewind

Rewind is het frisse r&b-concept uit Amsterdam, dat inmiddels al in 7 steden wordt gehouden, waaronder Den Bosch en Maastricht. Disco werd vertegenwoordigd door het Tilburgse Snolly. Begonnen als het übergezellige feestje van een studentengroep, maar steeds verder uitgebouwd. HERRIE MET GERRIE vertegenwoordigt de house, in de mix met een stukje carnaval.

Jungle Festival

Zowaar liet de zon zich nog lekker vaak zien tijdens Jungle Festival. En toen die eenmaal onder de horizon verdwenen was, namen de kleurige lichten het mooi over voor de avondsferen.

Jungle Festival Jungle Festival

Gerrie, de aap die binnen het concept van HERRIE MET GERRIE zijn jungle heeft moeten ontvluchten omdat alle bomen zijn gekapt, zag dat het goed was. Als het gelijknamige dj-duo deed Gerrie ook nog een duit in het zakje.


Jungle Festival

Meer foto’s op de Facebookpagina van het evenement. Jungle Festival 2018 vindt plaats op zaterdag 8 september 2018.

Disco SnollyEindhovenHERRIE MET GERRIEJungle FestivalRewindThis Is Our House

MELD JE AAN VOOR DE NIEUWSBRIEF.
ALS EERSTE OP DE HOOGTE. THE PARTY IS HERE!

* Verplicht veld