We Are Electrichttps://www.thisisourhouse.nl/wp-content/uploads/2019/05/Banner-TIOH.png / 1100 / 150 /

In de vroege avond je stapavontuur beginnen en rond middernacht naar huis. Dat idee wint steeds meer aan populariteit, dankzij De Microclub. En het landt ook goed in Brabant, met de afgelopen 2 vrijdagen edities in Tilburg en Den Bosch en binnenkort (als)nog in Eindhoven. Ter napret: een sfeerimpressie van De Microclub in Club Smederij en Café Koudijs, met beelden van Laura Jacobs.

Club Smederij, Tilburg, 28 september

Om 20:00 uur de deuren open, om 21:00 uur volle bak en de benen los. Met dank aan de gratis drankjes die werden uitgedeeld aan de vroegste vogels en aan het duo Relativ, dat met vrolijke, funky house voor de muziek zorgde. De Microclub in Smederij was, net als vorig jaar, een heerlijk vroeg feestje voor de liefhebber op leeftijd.

Of, zoals Microclub-organisator Melvin Bruhn het in ons interview verwoordde: “In de ochtend heb je dan gewoon weer tijd om even lekker te sporten, de stad in te gaan of – misschien heb je ze – iets met je kinderen te doen.”

 

 

 

 

 


Volg TIOH op Facebook:


Koudijs, Den Bosch, 22 september

Een week eerder ging het niet veel anders in het Bossche Café Koudijs. Daar zorgde het deels lokale duo Tunnelvisions voor een fijn feestje op de vroege avond.

“Mensen moeten het gevoel hebben dat ze echt niet alleen op de dansvloer staan wanneer ze vroeg komen”, weet de initiatiefnemer. “We proberen daarom locaties te vinden waar het licht en het geluid ook echt goed zijn. Je moet als je binnen bent echt de tijd vergeten en je in de nacht wanen.”

 

 

 


Meer Microclub

Meer foto’s van De Microclub in Brabant vind je op Facebook.

Erbij zijn op het volgende evenement? De Microclub is er op 6 oktober in Delft, 12 oktober in Arnhem en 9 november in Eindhoven.

Club SmederijDen BoschKoudijsMicroclubTilburg

MELD JE AAN VOOR DE NIEUWSBRIEF.
ALS EERSTE OP DE HOOGTE. THE PARTY IS HERE!

* Verplicht veld