Banner Dutch Infinity 3DLEDhttps://www.thisisourhouse.nl/wp-content/uploads/2019/02/Banner-Dutch-Infinity-3DLED.gif / 1100 / 150 /

Nachtcollege dook afgelopen weekend weer onder de rivieren voor twee edities. Eerst was het vrijdag 2 februari de beurt aan Maastricht. Een dag later was het bal in de Effenaar in Eindhoven, in zowel de grote als kleine zaal. We blikken terug met deze kekke plaatjes, geschoten door Niels de Vries.

Een college was nog nooit zo leuk. Zo leuk zelfs, dat de eindtijd was verlengd tot 06:00 uur. Dit keer geen mopperende studenten, maar enthousiaste technoliefhebbers. In zaal 1 werd er gedoceerd door I Hate Models, SNTS, stranger, STØRM en Jorn Luka.

nachtcollege nachtcollege nachtcollege nachtcollege nachtcollege nachtcollege nachtcollege nachtcollege nachtcollege

De meesters van zaal 2 waren Eelke Kleijn, Vntm Live en Mitch de Klein. Lesstof was techno in de meest pure vorm.

Nachtcollege

Meer foto’s vind je op de Facebookpagina. Wie niet kan wachten tot de volgende les, op 29 maart komt Nachtcollege naar 013 in Tilburg.

EffenaarNachtcollege
Bart Elzendoorn | @BartElzendoorn

Professioneel stuiterbal en huisspecialist der harde stijlen. Mijn motor draait op minimaal 150 beats per minuut. Schrijft sinds 2011 actief over zijn grootste passie, de hardere dancestijlen. Was nauw betrokken bij het schrijven over de hardere stijlen in het boek 'Dutch Dance' (2013). Struint van festival naar festival en van feest naar feest.

MELD JE AAN VOOR DE NIEUWSBRIEF.
ALS EERSTE OP DE HOOGTE. THE PARTY IS HERE!

* Verplicht veld