Support This Is Our Househttps://www.thisisourhouse.nl/wp-content/uploads/2020/05/Support-This-Is-Our-House.png / 1100 / 150 /

Ook al was je er zelf niet bij, je kon niet om het debuut van Origins heen afgelopen weekend. De tijdlijn op Facebook stond vol met filmpjes van deze succesvolle eerste editie. Voor het eerst richtte een feest zich uitsluitend op raw hardstyle classics en dat bleek een schot in de roos. Een beeldverslag.

De hype was groot nadat Origins eind vorig jaar werd aangekondigd. Op verschillende fora was de voorpret al wekenlang aan de gang en afgelopen weekend werd het geduld beloond. Shockerz Events zette in de Maaspoort in Den Bosch een goede eerste editie neer. En eigenlijk was dat te verwachten, gezien alle namen die achter de draaitafels stonden.

Origins 2018

Bijzonder was de terugkeer van The R3belz, na een afwezigheid van vier jaar. The Pattern is de meest bekende plaat van deze Italiaan en velen hebben hem gemist. De roep om een classics set van Adaro werd ook beantwoord. Hij draaide onder meer Satana van Acti & Jajox, een plaat die in 2012 mateloos populair was.

Origins 2018

Daarnaast waren er o.a. ook setjes van Zany (waar het écht los ging tijdens de Zany & Beholder remix van Arise), Donkey Rollers, een Minus is More set van Chain Reaction en Luna, Frequencerz en Thera.

Origins 2018

Rode draad van de dag was toch wel de enorm goede sfeer. Die sfeer bewees dat dit feest er eentje was waar veel hardstylers op hebben gewacht. En voor iedereen die er was (of baalt dat hij of zij niet is geweest) is er goed nieuws. De vervolgeditie is al aangekondigd. Noteer 23 februari 2019 dus met een dikke stift in je agenda.

Origins 2018

Origins 2018

Origins 2018

Origins 2018

Origins 2018

Origins 2018

Origins 2018

Origins

Bekijk alle foto’s via Facebook.

MaaspoortOriginsShockerz
Bart Elzendoorn | @BartElzendoorn

Professioneel stuiterbal en huisspecialist der harde stijlen. Mijn motor draait op minimaal 150 beats per minuut. Schrijft sinds 2011 actief over zijn grootste passie, de hardere dancestijlen. Was nauw betrokken bij het schrijven over de hardere stijlen in het boek 'Dutch Dance' (2013). Struint van festival naar festival en van feest naar feest.

MELD JE AAN VOOR DE NIEUWSBRIEF.
ALS EERSTE OP DE HOOGTE. THE PARTY IS HERE!

* Verplicht veld