Nieuwsbrief This is Our Househttps://www.thisisourhouse.nl/wp-content/uploads/2016/07/Banner-nieuwsbrief-TIOH.png / 1100 / 150 /

Maar liefst 75.000 mensen bezochten Paaspop afgelopen weekend. Dat is een record voor het festival waar velen het festivalseizoen openen. Omdat het zo’n fijn paasweekend was in Schijndel, blikken we nog een keer terug met 10 foto’s. 

Line-up Paaspop

Een berg gouden namen waren verdeeld over 12 stages, waarvan de Elrow dit keer lekker in het midden stond. Aan dance-acts was opnieuw geen gebrek. Speedy J, Joost van Bellen, Joris Voorn, Netsky (live), Ran-D, D-Block & S-Te-Fan en Coone zijn slechts een selectie van het grote aanbod.

Natuurlijk is Paaspop meer dan muziek. In het Paaspop Theatre was volop ruimte voor theater met de musical Watskeburt?! van De Jeugd van Tegenwoordig maar ook met De Corona’s, Guido Weijers en Javier Guzman. Op dit festival ben je eigenlijk nooit uitgedanst of uitgeluisterd.

Paaspop

Join Us

Naast alle muziekacts kon je in de Join Us-area verdwalen tussen de creatieve concepten. Je kon er niet alleen eten en drinken, maar er waren allerlei activiteiten. Chillen in een bak popcorn, levensgroot beerpongen, Jurassic Parkours, Disco Snolly met de roller disco, Highway to Hell en nog meer. Genoeg spelplezier en activiteiten voor een heerlijk paasweekend.

Meer foto’s vind je hier.

PaaspopThis Is Our House
René Miermans | @ReneMiermans

Fanatiek feestbeest. Geboren in Amsterdam, maar studeert al enige tijd International Event, Music & Entertainment Studies in Tilburg. Ooit begonnen met bandjes luisteren, rolde de hardcore scene binnen en met een omweg naar de techno. Danst op alle ‘beats per minutes’. Wanneer je hem niet op de dansvloer ziet werkt hij achter de schermen.

MELD JE AAN VOOR DE NIEUWSBRIEF.
ALS EERSTE OP DE HOOGTE. THE PARTY IS HERE!

* Verplicht veld