Support This Is Our Househttps://www.thisisourhouse.nl/wp-content/uploads/2020/05/Support-This-Is-Our-House.png / 1100 / 150 /

Met een uitverkocht Paaspop in Schijndel werd afgelopen weekend op grootse wijze het festivalseizoen van 2018 afgetrapt. This Is Our House was het hele weekend aanwezig en maakte onderstaande video. Daarin vind je interviews met onder meer The Partysquad, Lucas & Steve, Frequencerz én (camping)gasten. Geniet na van een natte, frisse maar uitermate geslaagde en feestelijke seizoens-ouverture!

 

De opener van het Nederlandse festivalseizoen overtrof zichzelf op vele fronten. Daar kon het wisselvallige weer niks aan af doen. Paaspop 2018 werd, verdeeld over 3 dagen, bezocht door 81.000 bezoekers uit binnen- en buitenland. Onder hen 11.000 kampeerders.

Paaspop telde dit jaar 250 acts op 15 podia en area’s, tientallen foodtrucks met eten uit alle windstreken. Volgens traditie stonden er diverse dance-acts. Klinkende namen daarbij waren onder meer Fatboy Slim, Joris Voorn, Frequencerz, The Partysquad en Lucas & Steve. Daarnaast waren ook acts als Ben Sims b2b Truncate, Colin Benders, FJAAK, Harpoen en Matrixxman van de partij.

Paradise City

De aankleding en verzorging was imposant. Van de Brooklyn Bridge die uitkomt op het verder uitgebreide festivalterrein tot de grootste festival-expositie ooit.

Tot slot, maar niet als minste, was er campingdorp Paradise City. Daarbij vond je als kampeerder een eigen bioscoop en hot tubs op het terrein. Ook omvatte de camping natuurlijk de silent disco. Waar onze verslaggeefster Silvana nog tot de kleine uurtjes mee feestte en afsloot met een puike stagedive.

Paaspop 2018


Paaspop 2018

Meer beelden van Paaspop 2018 vind je via de Facebookpagina van het festival. En hier lees je meer over het festivalseizoen 2018.

Video met dank aan: Red Sun Media, The Jackplug, Paaspop, FlowYo, Gazsinker Food en De Wentelteefjes.

PaaspopPaaspop 2018This Is Our House
Mark van Bergen | @markvanbergen

Gezegende oprichter/hoofdredacteur, die al sinds 2002 professioneel mag schrijven over elektronische dansmuziek en de partyscene. Interviewde daarbinnen vele groten en kleinen der aarde. Doceert over de dance-industrie op Fontys ACI en schrijft, als er tijd over is, nog boeken ook. Zijn debuut 'Dutch Dance' (2013), over 25 jaar dance in Nederland, werd bekroond met de Pop Media Prijs en kreeg in 2018 een internationale opvolger. Daarnaast schreef Mark (mee aan) boeken over Extrema, Awakenings en Thunderdome.

MELD JE AAN VOOR DE NIEUWSBRIEF.
ALS EERSTE OP DE HOOGTE. THE PARTY IS HERE!

* Verplicht veld