Nieuwsbrief This is Our Househttps://www.thisisourhouse.nl/wp-content/uploads/2016/07/Banner-nieuwsbrief-TIOH.png / 1100 / 150 /

Het werd zo’n dag waarop alles meezat. De eerste editie van Phoenix Festival op de Vorstengrafdonk in Oss was afgelopen weekend een succes. Natuurlijk speelde het schitterende weer een rol, maar het eendaagse festival zat muzikaal gezien ook goed in elkaar en de sfeer was uitstekend.

Het festivalseizoen is nog maar net begonnen en heeft er met Phoenix Festival een fijne debutant bij. Raw hardstyle, hardcore en uptempo stonden op het menu, verdeeld over vier area’s. Op de mainstage (de eerste foto hieronder) stonden artiesten als Warface & D-Sturb, Frequencerz, Phuture Noize en Rebelion.

Phoenix Festival 2018

Phoenix Festival 2018

Phoenix Festival 2018

Op Immolation, de botsauto-area, reden geen botsauto’s rond. Wel was daar de hele dag snoeiharde uptempo te horen met namen als Sefa en Spitnoise. Op deze kleinere area was de sfeer de hele dag buitengewoon goed en werd er zelfs nog gecrowdsurft. Immortal, de hardcore-area, was eveneens goed bezocht de hele dag. Hier draaiden onder anderen Korsakoff & Tha Playah, The Sickest Squad en Noisekick.

Phoenix Festival 2018

Tot slot was er ook nog een area voor wat in de scene ook wel extra raw hardstyle wordt genoemd. Raw hardstyle, maar dan nog een tandje harder. Met dj’s als Caine, Malice en Rooler werd daar ook flink doorgebeukt.

Phoenix Festival 2018

Phoenix Festival 2018

Phoenix Festival 2018

Phoenix Festival 2018

Phoenix Festival 2018

Phoenix Festival 2018

Phoenix Festival

Meer foto’s vind je op Facebook.

Phoenix Festival
Bart Elzendoorn | @BartElzendoorn

Professioneel stuiterbal en huisspecialist der harde stijlen. Mijn motor draait op minimaal 150 beats per minuut. Schrijft sinds 2011 actief over zijn grootste passie, de hardere dancestijlen. Was nauw betrokken bij het schrijven over de hardere stijlen in het boek 'Dutch Dance' (2013). Struint van festival naar festival en van feest naar feest.

MELD JE AAN VOOR DE NIEUWSBRIEF.
ALS EERSTE OP DE HOOGTE. THE PARTY IS HERE!

* Verplicht veld