Nieuwsbrief This is Our Househttps://www.thisisourhouse.nl/wp-content/uploads/2016/07/Banner-nieuwsbrief-TIOH.png / 1100 / 150 /

De opening van een nieuwe club is altijd iets bijzonders, maar zeker in het huidige partylandschap. En helemaal met de ambities waarmee PKHS in Tilburg tegen de trend in wil gaan. Afgelopen weekend deed de technoclub de deuren voor het eerst open. Wij waren er vrijdag bij, toen Chris Stussy en Sidney Charles in een volle, mooie zaak tekenden voor de eerste sets in PKHS. Een dag later was het de beurt aan onder meer The Advent & The Industrialyzer (live). Beeldverslag van een gebeurtenis waarbij de ballonnen los mochten!

 

PKHS

PKHS

Chris Stussy in actie (boven). Hij draaide een pompende, energieke tech house-set.

Foto onder: doorkijkje van de bovenverdieping, met chill-gedeelte en bar, naar de dansvloer beneden. In de kelder daaronder zijn nog een rookruimte plus de toiletten.

In de kelder kan op termijn eventueel ook nog geprogrammeerd kan worden. Datzelfde geldt voor het dakterras boven. Dat wordt in de lente aangepakt.

PKHS PKHS

Interview PKHS

Voor het oog is een compleet nieuw lichtplan verrezen. Met als grote eyecatchers: de tientallen led-panelen die het plafond van PKHS in lichterlaaie kunnen zetten met fraaie visuals. Aan de rand van de enorme dansvloer vallen ook nog de manshoge ventilatoren op.

This Is Our House kreeg enkele dagen voor de opening van PKHS al een rondleiding door het flink aangepaste pand waar voorheen Zino Live zat. We interviewden toen ook Stephanie en Mitchel, de ambitieuze drijvende krachten. Met hun club willen ze een herkenbare, vaste plek voor techno bieden, vertelden ze.

De ballonnen konden los!

PKHSPKHS

De ballonnen konden uiteraard los, bij zo’n opening. Maar lijken een blijvertje te zijn (en verder zeggen wij niets!)

Foto onder: Als verbinding tussen boven en begane grond loopt ook een fraai led-scherm, waarop het komende programma te lezen valt.

Inmiddels heeft PKHS al de eerste namen voor november bekendgemaakt. Daaronder de Vlaamse techno-belofte Amelie Lens.

PKHS PKHS


Meer PKHS

Voor meer info en de specifiek events, zie de Facebookpagina.

Scroll/swipe naar onder voor ons interview met de drijvende krachten achter PKHS.

 

PKHSTilburg
Mark van Bergen | @markvanbergen

Gezegende hoofdredacteur, die al sinds 2002 professioneel mag schrijven over zijn grote liefhebberijen: elektronische dansmuziek en de partyscene. Zat ooit bij Armin op zolder en interviewde nog veel meer groten - en kleinen - der aarde. Doceert nu zelfs over de dance-industrie op Fontys ACI en draait, als er tijd over is, nog steeds wel eens plaatjes. Daar waar het 25 jaar geleden allemaal mee begon. O ja, speaking of: schreef over een kwarteeuw dance in Nederland zijn (eerste) boek 'Dutch Dance' (2013), bekroond met de Pop Media Prijs.

MELD JE AAN VOOR DE NIEUWSBRIEF.
ALS EERSTE OP DE HOOGTE. THE PARTY IS HERE!

* Verplicht veld