Support This Is Our Househttps://www.thisisourhouse.nl/wp-content/uploads/2020/05/Support-This-Is-Our-House.png / 1100 / 150 /

Afgelopen weekend zette Radical Redemption met zijn event het Breepark in Breda, bij de liefhebbers beter bekend als de Radical Dome, weer helemaal op z’n kop. Het was alweer de vijfde editie van zijn solo-event, en droeg ditmaal de naam Brotherhood of Brutality. Het anthem van zijn show had, hoe kan het ook anders, de typische Radical-sound die we al jaren van hem horen. This Is Our House neemt je deze week mee terug naar de nachtelijke uurtjes in de Radical Dome, via een beeldselectie.

 

Elk jaar opnieuw verbaast de dj, die buiten zijn sets om door het leven gaat als Joey van Ingen, tijdens zijn solo-events vriend en vijand met een spectaculaire openingsshow. Zo zette hij vorig jaar een legendarische drumsolo neer. Het jaar daarvoor werd hij op een voetstuk de lucht in getakeld. En dat onder begeleiding van een groot orkest.

Dit jaar was de openingsshow een vervolg op de trailer van het event, beiden zeker een aanrader om terug te kijken. Op de ontblootte rug van de dj stond zijn logo, een vleermuis die refereert naar het nachtelijke leven van een dj, gebrandmerkt. Hij stond vastgeketend op het podium, en werd op spectaculaire wijze bevrijd.

Line-up

De line-up van Brotherhood of Brutality bestond voornamelijk uit dj’s waar Radical veel mee samenwerkt. Zo konden Warface, D-Sturb, Act of Rage en Joey’s eigen Minus Militia en Denekamps Gespuis niet aan het rijtje ontbreken. Voor de dj is de avond natuurlijk niet compleet zonder de rauwe stem van Nolz.

Het was voor de dankbare Radical Redemption én zijn trouwe fanbase een avond om nooit meer te vergeten. Gelukkig hebben we de beelden nog.

Foto’s: Art of Dance

 


Radical Redemption’s Brotherhood of Brutality

Meer foto’s via de Facebookpagina van Art of Dance.

 

Act of RageBreeparkBrotherhood of BrutalityD-SturbRadical DomeRadical Redemption
Sam van Ierssel

Raw Hardstyle-liefhebber, die haar levensmotto 'niet genoten is altijd mis' wel heel serieus neemt. Niet weg te slaan bij een stampfeestje, en al helemaal niet als er Warface wordt gedraaid. Gezelligheid staat bij haar hoog in het vaandel. Studeert tussen al het feesten door aan de Fontys Hogeschool voor Journalistiek.

MELD JE AAN VOOR DE NIEUWSBRIEF.
ALS EERSTE OP DE HOOGTE. THE PARTY IS HERE!

* Verplicht veld