Support This Is Our Househttps://www.thisisourhouse.nl/wp-content/uploads/2020/05/Support-This-Is-Our-House.png / 1100 / 150 /

Op grootste wijze is afgelopen weekend voor het eerst een evenement gehouden in de evenementenhal van het Breepark in Breda. Ruim 12.000 mensen bewandelden samen met Radical Redemption ‘The Road To Redemption’. In 10 foto’s blikken we terug op een spectaculaire nacht. 

Na twee uitverkochte events in de toenmalige Heineken Music Hall (nu AFAS Live), was Radical Redemption voor zijn derde solo-event toe aan een grotere locatie. Die vond hij samen met Art of Dance in het Breepark. De show moest en zou groter worden en die mogelijkheden lagen er in de Bredase evenementenhal.

Radical Redemption Radical Redemption

De entree van de man van de avond was spectaculair. Terwijl een orkest het anthem ‘The Road To Redemption’ begeleidde, steeg een plateau waar ‘Radical’ op stond tot hoog boven het publiek.

Radical Redemption

Daarvoor was het publiek al goed opgewarmd door Luna, High Voltage en Crypsis & Regain. Later draaide Radical Redemption nog samen met Warface, Digital Punk, D-Sturb, E-Force en N-Vitral. Act of Rage was goed voor een live-optreden. Ook de acts Minus Militia en Denekamps Gespuis, waar ‘Radical’ onderdeel van is, deden een duit in het zakje.

Radical Redemption Radical Redemption Radical Redemption Radical Redemption Radical Redemption

Het feest was, ondanks de nieuwe locatie en verhoogde capaciteit, snel uitverkocht. Direct na de succesvol verlopen eerste editie in Breda, werd het vervolg aangekondigd. Op 3 november 2018 keert Radical Redemption terug met een solo-evenement in het Breepark.

Radical Redemption Radical Redemption

Radical Redemption – The Road To Redemption

Het hele fotoalbum vind je hier.

Art of DanceBreeparkRadical RedemptionThis Is Our House
Bart Elzendoorn | @BartElzendoorn

Professioneel stuiterbal en huisspecialist der harde stijlen. Mijn motor draait op minimaal 150 beats per minuut. Schrijft sinds 2011 actief over zijn grootste passie, de hardere dancestijlen. Was nauw betrokken bij het schrijven over de hardere stijlen in het boek 'Dutch Dance' (2013). Struint van festival naar festival en van feest naar feest.

MELD JE AAN VOOR DE NIEUWSBRIEF.
ALS EERSTE OP DE HOOGTE. THE PARTY IS HERE!

* Verplicht veld