Dj contest Dimitri Oranjekade 2020https://www.thisisourhouse.nl/wp-content/uploads/2019/12/banner-oranjekade2020.gif / 1100 / 150 /

Het eerste outdoor-festival van het seizoen was koud, maar zonnig. Afgelopen weekend trapte’Rebirth Festival – Guardian of Eternity’ het seizoen af met de grootste editie tot nu toe. Een gloednieuwe festivalcamping maakt het Haarense festival nu tot een echte weekender. Zoals we gewend zijn werd weer alles uit de kast gehaald, want alle grote hardstyle- en hardcore-acts waren op het podium te vinden. 

 

Het festival opende opende op vrijdagavond haar deuren met een warm-up waar je ‘u’ tegen zegt. Zo stonden onder meer Rebellion, D-Sturb en Rejecta achter de decks. Ook een collectief van Adaro, B-Front, Frequencerz en Ran-D zette de tent op zijn kop.

 

>> Zie ook: Opwarmen naar Rebirth Festival: Zo kom je uit je winterslaap

 

Op zaterdag kwam ongeveer elke hardere act voorbij op Rebirth Festival; verdeeld over de zes hardstyle- en hardcore-stages. Daarnaast was er ook plaats voor een echte Feest-Arena.

Een van de meest populaire hardstyle-duo’s van dit moment, Sub Zero Project, domineerde zondag de mainstage. Zij toverden de mainstage om tot ‘Sub Zero Project presents The Contagion’, genaamd naar hun gloednieuwe album. Ook presenteerden ze hier hun gloednieuwe, gelijknamige liveset ‘The Contagion’, die met het album samengesteld is.

 

Onderstaand het beeldverslag van dit de eerste dag van dit feestelijke weekend. Zodra de beelden van de tweede en derde dag gepubliceerd zijn, vind je ze hier! Beelden zijn geschoten door de fotografie-crew van Rebirth Festival.

Rebirth Festival 2019 Rebirth Festival 2019Rebirth Festival 2019 Rebirth Festival 2019 Rebirth Festival 2019Rebirth Festival 2019Rebirth Festival 2019 Rebirth Festival 2019Rebirth Festival 2019 Rebirth Festival 2019 Rebirth Festival 2019 Rebirth Festival 2019

Bron: Facebook Rebirth Festival

Volledige fotoalbums bekijken en op de hoogte blijven van de laatste nieuwtjes van Rebirth Festival? Volg de Facebook-pagina

 

AdaroHaarenHardcoreHardstyleRebirth FestivalSub Zero ProjectWildstylez

MELD JE AAN VOOR DE NIEUWSBRIEF.
ALS EERSTE OP DE HOOGTE. THE PARTY IS HERE!

* Verplicht veld