Support This Is Our Househttps://www.thisisourhouse.nl/wp-content/uploads/2020/05/Support-This-Is-Our-House.png / 1100 / 150 /

Smèrrig Zomerweekender mag voldaan terugkijken op een weekendje gas geven op de Tramkade. Met Donnie, Snelle, Freddie Moreira, Mental Theo, Yung Felix en nog tachtig andere acts vierde de organisatie dit weekend een nieuwe, nog langere zomerweekender.

Op vrijdag trapte de Smèrrig Zomerweekender af met een enorme RGB Disco. Meteen een mooie creatieve oplossing om werkelijk drie dagen lang te kunnen feesten; bij de gemeente ‘s-Hertogenbosch kreeg de organisatie namelijk geen vergunning mee om op vrijdag de volumeknop al open te draaien.

Op zaterdag en zondag mocht dat wel. Alhoewel, Smèrrig kreeg op zaterdag toch even een bezoekje van de gemeente te verwerken. Of de volumeknoppen van de buitenpodia toch even wat lager mochten.

Aan de intens goede sfeer zal het in ieder geval niets hebben veranderd. Ga nog even terug naar Smèrrig Zomerweekender 2019 met de foto’s, geschoten door Jesper Wijnhoven en Coen van Tartwijk.

Confetti

Bezoekers

Cafe Tiki

Mainstage

Bezoeker

Ch!pz

Mainstage Confetti

Mainstage Nacht

Ballenbak

‘s-HertogenboschDen BoschKVMSmerrigSmèrrig DiskjochiesSmèrrig ZomerweekenderTramkade
Pieter Leijten

Filmt, monteert en schrijft als journalistieke freelancer. Begon in 2010 met Jackplug Blog en schreef voor Upside Sounds en DJ Mag Nederland over dancemuziek. Vertelt het liefst verhalen door middel van video. Altijd op zoek naar nieuwe muziek: liefst house, dancehall of disco.

MELD JE AAN VOOR DE NIEUWSBRIEF.
ALS EERSTE OP DE HOOGTE. THE PARTY IS HERE!

* Verplicht veld