Support This Is Our Househttps://www.thisisourhouse.nl/wp-content/uploads/2020/05/Support-This-Is-Our-House.png / 1100 / 150 /

Er was niets gelogen van het feit dat STRAF_WERK zich wilde overtreffen bij de terugkeer in het Eindhovense Klokgebouw. We spoelen nog even visueel terug naar een geslaagde 2e editie.

Twee zalen gevuld met feestend publiek. De mainstage onder een hemel van led-schermen, in horizontale banen door de zaal verwerkt. Een kleine zaal waarbij de lasers niet op zes handen te tellen waren. Het zag er allemaal weer dik in orde uit.

STRAF_WERK 2017

Muzikaal sprong vooral Pan-Pot eruit, met een ijzersterke set vol met beukende techno, waar af en toe een melodieuze plaat tussen zat. In de tweede zaal stond Sidney Charles lekker te grooven. De Sluwe Vos zocht af en toe het randje op met aparte breaks en frisse drums in de platen.

STRAF_WERK 2017

In de grote zaal werd er muzikaal opgebouwd. Dit gebeurde met de diepe donkere tech platen van Mind Against via de Duitse platen van Damian Lazarus naar Seth Troxler. Troxler experimenteerde er volop op los en ging zwaar de diepte in met breakbeat tracks. De zaal zakte wat in, maar toen was daar Pan-Pot.

STRAF_WERK 2017

STRAF_WERK 2017

STRAF_WERK 2017

STRAF_WERK 2017

STRAF_WERK 2017

STRAF_WERK 2017

STRAF_WERK 2017

STRAF_WERK 2017

STRAF_WERK

Het was een meer dan geslaagde editie van STRAF_WERK in het Klokgebouw in Eindhoven. Meer foto’s van Tim Buiting vind je op Facebook.

KlokgebouwPan-PotSTRAF_WERKThis Is Our House

MELD JE AAN VOOR DE NIEUWSBRIEF.
ALS EERSTE OP DE HOOGTE. THE PARTY IS HERE!

* Verplicht veld