Nieuwsbrief This is Our Househttps://www.thisisourhouse.nl/wp-content/uploads/2016/07/Banner-nieuwsbrief-TIOH.png / 1100 / 150 /

De laatste podia zijn zo’n beetje afgebroken, de zomerkleren zijn weer opgeborgen in de kast, de festivaltenten staan weer in loodsen. Het buitenseizoen duikt in zijn winterslaap, dat betekent dat het indoorseizoen weer van start gaat. En dat werd afgelopen weekend snoeihard afgetrapt in de Brabanthallen in Den Bosch. Supremacy 2019 was weer een editie voor in de boeken. 

 

Supremacy, gekenmerkt door haar zwevende podium en altijd goede line-up, was weer een geslaagd feestje. Tijdens sets van onder anderen Warface, D-Sturb, Rooler en Radical Redemption stonden bezoekers tot in de vroege ochtend te stampen. Vooral de ‘Overdose’-set van Rebelion deed menig bezoeker stralen. Het anthem van dit jaar was in handen van Crypsis.

Supremacy helaas moeten missen of gewoon heimwee naar zaterdag? This Is Our House neemt je op een trip down memory lane. Geniet van de foto’s van afgelopen zaterdag en waan je nog een keertje op het toneel van een van de vetste indoor raw-feestjes die ons land rijk is.

Foto’s door Art of Dance.

 

Supremacy 1

Supremacy 3

Supremacy

 

BrabanthallenHardcoreHardstyleindustrial rawrawrawstyleSupremacy
Sam van Ierssel

Raw Hardstyle-liefhebber, die haar levensmotto 'niet genoten is altijd mis' wel heel serieus neemt. Niet weg te slaan bij een stampfeestje, en al helemaal niet als er Warface wordt gedraaid. Gezelligheid staat bij haar hoog in het vaandel. Studeert tussen al het feesten door aan de Fontys Hogeschool voor Journalistiek.

MELD JE AAN VOOR DE NIEUWSBRIEF.
ALS EERSTE OP DE HOOGTE. THE PARTY IS HERE!

* Verplicht veld