Support This Is Our Househttps://www.thisisourhouse.nl/wp-content/uploads/2020/05/Support-This-Is-Our-House.png / 1100 / 150 /

Het beloofde een een waardeloos feest te worden. Uiteindelijk werd die belofte, als we de foto’s moeten geloven, toch niet helemaal waargemaakt. We gaan nog even terug met de beelden naar dit weekend in Breda: Trailerfest 2019.

De verzameling trailers met daartussen de podia stond tijdens het weekend officieel voor het tweede jaar in het Bredase Breepark. Oplettende bezoekers van Ploegendienst eerder dit jaar hebben ook al hartelijk kennis kunnen maken met het trashy camperfestival.

Organisatoren Tijn Kapteijns en Billy Zomerdijk legden al eerder uit aan This Is Our House: “We halen al het pretentieuze eraf en keren terug naar de basics.” Dat betekent: even geen populaire headliners en gelikte aftermovies. Bezoekers mochten foute namen, georganiseerde chaos en extra veel processierupsen verwachten. “We roepen regelrecht dat mensen thuis moeten blijven – en verkopen er vervolgens kaarten op.”

Voor wie het wel gelukt is om thuis te blijven schoot Rosa Meininger in ieder geval de foto’s tijdens Trailerfest 2019. Check hieronder de beelden. En gelukkig kunnen we volgend jaar weer lekker thuisblijven voor Trailerfest 2020.

Schultenbräu

Toilet Trailerfest

publiek Trailerfest

publiek

bier Trailerfest

podium Trailerfest

crowd Trailerfest

make-up

food corner Trailerfest

bezoeker Trailerfest

crowd

avond Trailerfest

bar Trailerfest

crowd Trailerfest

mc

18+

BredaBreeparkPloegendienstTrailerFesttrailerfest 2019
Pieter Leijten

Filmt, monteert en schrijft als journalistieke freelancer. Begon in 2010 met Jackplug Blog en schreef voor Upside Sounds en DJ Mag Nederland over dancemuziek. Vertelt het liefst verhalen door middel van video. Altijd op zoek naar nieuwe muziek: liefst house, dancehall of disco.

MELD JE AAN VOOR DE NIEUWSBRIEF.
ALS EERSTE OP DE HOOGTE. THE PARTY IS HERE!

* Verplicht veld