Support This Is Our Househttps://www.thisisourhouse.nl/wp-content/uploads/2020/05/Support-This-Is-Our-House.png / 1100 / 150 /

Het clubseizoen is zo goed als van start. Terwijl ‘s-nachts feesten in de winter eigenlijk de norm is, denken ze daar bij Vroeg Pieken toch net even anders over. Afgelopen vrijdag gingen de deuren van Club Smederij alweer om 19:55 open.

Het clubconcept van deze drie Tilburgse creatievelingen dat wordt gevierd bij Club Smederij kiest voor de (vroege) vrijdagavond als piekmoment. Tussen vijf voor acht ‘s-avonds en vijf over half een ‘s-nachts is publiek welkom op de Spoorzone. Om vroeg te dansen op ‘van disco tot pop, van salsa tot hiphop’. Welke muziek er in de avond wordt gedraaid, dat mag het publiek zelf bepalen. Verzoekjes mogen echter alleen via deze pagina worden ingediend – niet op de avond zelf.

Het duurt nog even, maar op vrijdag 20 december viert Vroeg Pieken haar eerste verjaardag tijdens de Vroeg Pieken 1 Year Party in de Tilburgse club. check deze pagina voor meer informatie. En ga hieronder nog even terug met de foto’s van Camiel van de Wijdeven (Clear Fotografie).

Vroeg Pieken spots

Vroeg Pieken confetti

Vroeg Pieken vrienden

Vroeg Pieken discobal

Vroeg Pieken dans

Vroeg Pieken publiek

Vroeg Pieken dansen

Vroeg Pieken foto

Vroeg Pieken partypic

Vroeg Pieken handen

Vroeg Pieken crowd

MELD JE AAN VOOR DE NIEUWSBRIEF.
ALS EERSTE OP DE HOOGTE. THE PARTY IS HERE!

* Verplicht veld