Support This Is Our Househttps://www.thisisourhouse.nl/wp-content/uploads/2020/05/Support-This-Is-Our-House.png / 1100 / 150 /

De Canadees Deadmau5 was afgelopen zaterdag dé hoofdlijner op de jongste indoor-editie van WE ARE ELECTRIC. Uiteraard zat dat hoofd in het Klokgebouw in Eindhoven weer verstopt in zijn welbekende muizenpak. We spoelen nog even visueel terug naar een hooggespannen event, waar nog veel meer internationale kanonnen op het podium klommen. De foto’s zijn van WAE-huisfotograaf Tom Doms

 

WE ARE ELECTRIC telde zaterdag 4 stages met elk een eigen geluid. De productie van de zaal en podia was weer van hoge kwaliteit en onderscheidend.

Zo was er het Berlijnse collectief HYTE, dat zijn artiesten (o.a. Chris Liebing, Titia, Marcel Dettmann) in een grote, ‘kooi’ van dunne lichtbundels liet optreden. Een kleine, subtiele ingreep maar met een groot gebaar (foto’s onder, met Robert Hood).

Deadmau5

Veel bezoekers waren toch vooral benieuwd naar de set van Deadmau5 (foto’s onder). De alleskunner, die met zijn iconische muizenmasker een gevarieerde houseset met een groot geluid liet horen.

Noisia (foto onder) was op het laatste moment met een dj-set nog toegevoegd aan de line-up. De Groningers lieten zien dat ze niet voor niets een begrip zijn in de internationale drum-‘n-bass-scene.

Daarnaast was er nog een hosting van het populaire Eindhovense NOX, dat een van de drie Klokgebouwzalen ombouwde tot een bass-tempel. Er waren optredens van Feint, Funtcase, Nymfo, Madster b2b Fluoresce en Mr. Mt.


Meer WE ARE ELECTRIC

Meer foto’s van zaterdag vind je via de Facebookpagina van WE ARE ELECTRIC. De voorverkoop voor WAE Weekender 2019 start donderdag 15 november.

Deadmau5EindhovenKlokgebouwNoisiaWe Are Electric

MELD JE AAN VOOR DE NIEUWSBRIEF.
ALS EERSTE OP DE HOOGTE. THE PARTY IS HERE!

* Verplicht veld