Support This Is Our Househttps://www.thisisourhouse.nl/wp-content/uploads/2020/05/Support-This-Is-Our-House.png / 1100 / 150 /

Een prachtig sprookjesbos, heerlijk festivalweer, cutting edge elektronische muziek tot diep in de nacht en een fijn publiek. WE ARE ELECTRIC Weekender hield afgelopen weekend zijn eerste editie op de nieuwe locatie Velder Woods, bij Boxtel. De nieuwe locatie is spannend, maar uiteindelijk een groot succes. We spoelen even terug met een selectie beelden van WAE’s fotografenteam. Bijdragen van Tom Doms, Bart Heemskerk en Coen van Tartwijk.

Met waanzinnige lichtshows, het nachtprogramma en liveshows van grote artiesten weet We Are Electric binnen drie dagen zo’n 53.000 bezoekers binnen te halen. 14.500 van die bezoekers blijven er zelfs voor overnachten op WAE’s nieuwe campingterrein in de Velder Woods.

Line-up

De line-up liegt er dan ook niet om tijdens deze editie. Denk even aan een propvolle mainstage met headliners zoals Justice, The Prodigy, Martin Garrix en Lost Frequencies (die een hele verdienstelijke invalbeurt maakt voor een verhinderde Eric Prydz). Verder zorgen bijvoorbeeld Flux Pavilion, San Holo en Netsky voor overvolle tenten. En Nederlandse collectieven zoals Rewind Amsterdam, Herrie Met Gerrie en Biki90 zorgen voor de perfecte sfeer in de hoeken van het terrein in Velder.

Terwijl we met de foto’s nog even nagenieten blikt We Are Electric alweer vooruit naar het volgende feestje: de indooreditie. Op 10 november keert de organisatie weer terug naar het Klokgebouw in Eindhoven. Over de line-up volgt binnenkort meer nieuws.

WE ARE ELECTRIC WE ARE ELECTRIC WE ARE ELECTRIC WE ARE ELECTRIC

WE ARE ELECTRIC

JusticeMartin GarrixMojoMura MasaPaaspopThe ProdigyVerder WoodsWAEWe Are Electric
Mark van Bergen | @markvanbergen

Gezegende oprichter/hoofdredacteur, die al sinds 2002 professioneel mag schrijven over elektronische dansmuziek en de partyscene. Interviewde daarbinnen vele groten en kleinen der aarde. Doceert over de dance-industrie op Fontys ACI en schrijft, als er tijd over is, nog boeken ook. Zijn debuut 'Dutch Dance' (2013), over 25 jaar dance in Nederland, werd bekroond met de Pop Media Prijs en kreeg in 2018 een internationale opvolger. Daarnaast schreef Mark (mee aan) boeken over Extrema, Awakenings en Thunderdome.

MELD JE AAN VOOR DE NIEUWSBRIEF.
ALS EERSTE OP DE HOOGTE. THE PARTY IS HERE!

* Verplicht veld