We Are Electrichttps://www.thisisourhouse.nl/wp-content/uploads/2019/05/Banner-TIOH.png / 1100 / 150 /

Als recreatieterrein Aquabest volstroomt met skimutsen, -brillen en confetti, weet je dat Winter Park Festival is losgebarsten. De knusse feesttenten zorgden zaterdag 24 november weer voor een warme sfeer in koude tijden. De temperaturen rezen de pan uit met headliners als Mark With A K, Billy The Kit en Michel de Hey. We spoelen nog even terug met een beeldverslag!

 

Het 5 area’s tellende Winter Park Festival biedt een breed scala aan muziekstijlen. Hardstyle en freestyle maken vooral de dienst uit, maar er was ook plek voor guilty pleasures en 90’s en 00’s hits.

Voor een flinke scheut nostalgie gaat de aandacht uit naar Yes-R, wiens show erg druk bezocht wordt. Technoliefhebbers kunnen terecht bij Kletskoek. En waar je ook komt, overal word je bedolven onder feestmuziek.

Al met al is Winter Park een garantie voor een bonte en uit de hand gelopen boel. Er was tussen de bedrijven door ook nog tijd om foto’s te schieten. Fotografen Jason Setzer en Maurice Vinken zijn nog altijd de confetti uit hun cameralens aan het halen.


Meer Winter Park Festival

Voor meer foto’s zie de Facebookpagina.

 

AquabestWinter Park Festival

MELD JE AAN VOOR DE NIEUWSBRIEF.
ALS EERSTE OP DE HOOGTE. THE PARTY IS HERE!

* Verplicht veld