Support This Is Our Househttps://www.thisisourhouse.nl/wp-content/uploads/2020/05/Support-This-Is-Our-House.png / 1100 / 150 /

Een prachtig weekend met uiteindelijk nog prima weer. Graag spoelen we met je terug naar WiSH Outdoor, dat afgelopen weekend (bijna) helemaal regenvrij was. Zondag deed zijn naam eer aan, regen was er op de andere dagen slechts mondjesmaat en de temperatuur was om van te genieten. Een legertje topnamen zorgde voor veel dansjes door jong en oud, want de zondag stond in het teken van familie. Hier een selectie van 10 prachtige foto’s van de 11e WiSH Outdoor.

 

WiSH Outdoor vierde vorige jaar haar 10e  verjaardag. Die werd geplaagd door een plens water, wat het terrein een stuk moeilijker begaanbaar maakte – alhoewel het weekend meer dan geslaagd was.

Dit jaar werden extra voorzorgsmaatregelen genomen zodat de regen eigenlijk geen kans meer op hinder zou maken. Het weer was uiteindelijk prima, kleine (miezer)buitjes kietelden de vrijdag en begin van de zaterdag maar toen brak de zon door en de heel zondag was overgoten met zonnestralen.

>> Zie ook: WiSH Outdoor goed voorbereid op alle weersomstandigheden <<

Thema

Het thema van dit jaar: Adventures of the Sea. Dit werd grootst aangepakt, de Mainstage was een waanzinnige, gekapseisde piratenboot, de hardstylestage een enorme krab met twee grote pincers. Verder waren er drie overdekte stages en verschillende randactiviteiten.

Een waar leger van artiesten trad op, verspreid over verschillende dagen en stages, met o.a. Steve Angello, Laidback Luke, Firebeatz, Warface, Gunz for Hire, Spitnoise, Showtek, De Jeugd van Tegenwoordig, Ummet Ozcan, Lucas & Steve, Broederliefde, Sander van Doorn en nog veel meer.

>> Zie ook: WiSH Outdoor denkt groot maar blijft bakermat trouw <<

Meer foto’s van WiSH Outdoor

Alle foto’s vind je hier.

 

Wish Outdoor
René Miermans | @ReneMiermans

Fanatiek feestbeest. Geboren in Amsterdam, maar studeert al enige tijd International Event, Music & Entertainment Studies in Tilburg. Ooit begonnen met bandjes luisteren, rolde de hardcore scene binnen en met een omweg naar de techno. Danst op alle ‘beats per minutes’. Wanneer je hem niet op de dansvloer ziet werkt hij achter de schermen.

MELD JE AAN VOOR DE NIEUWSBRIEF.
ALS EERSTE OP DE HOOGTE. THE PARTY IS HERE!

* Verplicht veld